idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sevgili öğretmenlerim, anne ve babalar;


 


Elinizdeki bu kitap; geleceğimiz olan çocuklarımızın bilinçaltı düşünsel yaşamının analizine yardımcı


 


olmak amacıyla hazırlanmıştır. Bu kapsamda deneysel bir uygulamayla çocuk davranışlarının irdelenmesine ilişkin geçmiş yaklaşımlar test edilmiş; hem de çağdaş bakış açısıyla günümüz yeni nesil çocuklarının yaşama ilişkin algılarını doğru okuyabilme adına önem arz etmektedir. Yeni nesil çocukların geleneksel çocuklardan farklı algı biçimlerinin olduğu bilinmektedir.


Bu bağlamda başta aile içi yaşamımız olmak üzre, şehirleşme, teknoloji ve kültür kısgacına maruz kalmış çocuklarımızın, içinde bulunduğu durumu, geleceğe ilişkin öngörülerini, her türlü çevresel ve kültürel psikolojik kaygılarını çizdikleri resimler aracılığıyla paylaştıklarını biliyoruz. İşte bu noktada gelecekte olası sorunların önüne geçmek, mesleki ve karakterine ilişkin oluşumların temelini sağlıklı bir şekilde atabilmek, varsa yaşantı alanına sirayet eden ailevi ve akran zorbalığı kaynaklı psikolojik basınç ve etkilerini doğru okuyabilme adına bu çalışma ele alınmıştır. 


Diğer taraftan çocuklarımızı tanıma adına onların çizmiş oldukları resimler üzerinden, duygu ve düşüncelerini açığa vurma eylemi safça ve  sansürsüz gerçekleşmektedir.  İşte resim yoluyla çocuğun her türlü davranışına ilişkin ipuçlarını keşfedebiliriz. Bu saye de gereken önlem ve sağlıklı yaklaşımları “ağaç yaş iken” zamanında sergileme fırsatı bulmuş oluruz. Her yönden sağlıklı nesiller yetiştirmek dileğiyle…


 


Sizleri kitabımızla baş başa bırakıyoruz…                                                                                                                                                                             


 


 


-Doç. Dr. Tuncay DİLCİ-


 


(Tanıtım Bülteninden)


 


 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.