idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Mutsuz olmak kolay mıdır ya da mutlu olduğumuzu ne zaman fark ederiz? Çocuklar da yetişkinler gibi gün boyunca pek çok karmaşık duygu yaşar. Çıtır Çıtır Felsefe 12- Mutluluk ve Mutsuzluk kitabı; çocukların yüzleştikleri kavramsal ve duygusal meseleler hakkında doğru soruları sorarak düşünmelerini sağlayan bir eser. Brigitte Labbe ve felsefe profesörü Michel Puech tarafından kaleme alınan eser, "Çıtır Çıtır Felsefe" serisinin on ikinci kitabı. Eser, örnek olay ve düşündürücü sorular aracılığıyla mutluluk ve mutsuzluk kavramlarının çocuklar tarafından yakından tanınmasına ve çocukların o konu hakkında düşünmelerine fırsat verir. Gelin, esere daha yakından bakalım.

 

"Çıtır Çıtır Felsefe 12- Mutluluk ve Mutsuzluk" adlı kitabı neden okumalısınız?

Brigitte Labbe ve Michel Puech kaleminden çıkan Çıtır Çıtır Felsefe 12- Mutluluk ve Mutsuzluk adlı eser, mutluluk gibi hayatı kaplayan bir kavramı, mutsuzluk gibi sonu gelmeyeceği düşünülen bir kavramla birlikte ele alıyor. Felsefenin iyileştirici gücünü kullanarak; karşıt düşünceleriyle birlikte kavramları anlamayı, bilginin değerini ve doğru düşünebilmenin öğrenilebilir olduğunu örneklerle anlatıyor. Kısa hikâyeler, eğlenceli ara başlıklar ve kolay anlaşılır sözcüklerden oluşan eser; çocukların ilgisini çekiyor. Çıtır Çıtır Felsefe 12- Mutluluk ve Mutsuzluk adlı kitap verdiği örnekler sayesinde; hayatın içinde karşılaşılan bu duygulardan herhangi birini daha rahat anlamayı ve sorunların üstesinden daha rahat gelmeyi sağlıyor. "Görünmez Mutluluk", "Mutluluğun Küçük Düşmanları", "Mutsuz Olma Hakkı", "Mutluluk Satıcıları" gibi yaratıcı başlıklar konu hakkında merak uyandırırken çocuklar için felsefeyi eğlendirici hâle getiriyor. "Çıtır Çıtır Felsefe" serisi 8 yaş ve üzerindeki okuyucu kitlesine hitap ediyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Çıtır Çıtır Felsefe serisi, Sorbone Üniversitesi felsefe profesörü Michel Puech danışmanlığı ile Brigitte Labbe tarafından kaleme alınır. Günışığı Kitaplığı'ndan çıkan eser orijinal dili olan Fransızcadan Türkçeye Azade Aslan tarafından çevrilir. Her birinde gerçek yaşamdan farklı kavramların işlendiği serinin tüm kitapları 25'den fazla ülkede yayımlanır. Renkli, karikatüre tarzdaki çizimler eserin illüstratörü Jacques Azam tarafından yapılır. Yazar Brigitte Labbe, 2019 yılında Fransa Eğitim Bakanlığı tarafından çocukların eğitimine sağladığı katkıdan dolayı, Fransa'nın en yüksek devlet nişanı olan Legion d'Honneur almaya hak kazanır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Otuzun üzerinde farklı kavramı eğlenceli ve rahat okunur bir dille aktaran serinin on ikincisi Çıtır Çıtır Felsefe 12- Mutluluk ve Mutsuzluk adlı eseri okuduktan sonra çocukların sıklıkla karşı karşıya kaldıkları sıfatlardan biri olan Çıtır Çıtır Felsefe 14- Başarı ve Başarısızlık ve yirmi ikinci kitabı Çıtır Çıtır Felsefe 22- Şiddet ve Şiddetsizlik adlı eserlere göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Brigitte Labbe,Michel Puech
Çevirmen:Azade Aslan

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.