Benzer Ürünler
...Nefes almak, yaşamak demek değildi.
İtiraf etmeliydim ki, gerçekten acı çekiyordum. Bana acı veren şeylerden kurtulmak istiyordum fakat olmuyordu. Bana acı veren şeyleri bir kenara bırakacak kadar güçlü değildim.
Ben ne zaman gerçek anlamda hayatımı yaşayacağım acaba?
Sesli söylemek istememiştim. Düşüncelerimi kendime saklamayı acilen öğrenmeliydim.
Sanırım önce umursamaz olman gerekiyor. Bir de hayatı seveceksin. Pollyanna gibi olacaksın.
Kim'in masum ve çocuksu halini seviyordum. Benden büyüktü. Cidden mi? Hiç belli olmuyordu.
Okullar açılacak, biliyorsun.
Daha üç haftamız var!
'O Sen Olmalıydın' serisinin 2 ve son kitabında olaylar iyice karışıyor.
Tatlı kuzenlerimiz Sam ve Kim'in başına neler gelecek?
Sam, annesinin ölümünden çok kısa bir süre sonra yeniden evlenmeye karar veren babasını affedecek mi? Yoksa ona ve müstakbel üvey annesi Alice'e hayatı zindan etmek için uğraşmaya devam mı edecek?
BlueGrey grubunun yeni şarkıları beğenilecek mi?
Bunch ailesini mutlu bir son bekliyor mu?
Tüm sorularınızın cevapları, elinizde tuttuğunuz kitabın sayfaları arasında...
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
