idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (6)
  • Soru ve Cevap (0)

Kitap okumayı sevmeyen çocuk gördünüz mü? Cevabınız "Maalesef evet!" ise o çocuklar henüz macera dolu, eğlenceli kitaplarla karşılaşmamış demektir! Sinan Yaşar kaleme aldığı tüm kitaplarında çocukların âdeta birer kitap kurdu olmasını sağlamak için çalışmış. Çetin Ceviz serisindeki Çetin Ceviz ve Mucide adlı kitap da bunlardan biri... İlkokul ve ortaokul çocuklarına hitap eden, onların hayal dünyalarını besleyen ve merak duygularını uzayın derinliklerine kadar artıran bu kitabı minik okurlar ellerinden düşüremeyecek. Gelin, Sinan Yaşar'ın eğlenceli bir anlatımla kaleme aldığı Çetin Ceviz ve Mucide kitabını inceleyelim.

 

"Çetin Ceviz ve Mucide" adlı kitap, çocuğunuzun gelişim sürecine nasıl katkı sağlar?

Çetin Ceviz ve Mucide adlı kitaptaki sürükleyici ve eğlenceli hikâye; havası temiz, suyu temiz, yaşayan insanların kalplerinin tertemiz olduğu küçük bir kasabada yaşayan bilim meraklısı, mucit bir küçük çocuğun hikâyesini anlatıyor. Annesi, babası ve dedesiyle yaşayan Çetin'in eğlenceli mi eğlenceli bir hayatı var. Bu eğlenceli ve macera dolu hayatı yeni taşınan komşularının kızı Mucide ile daha da renkleniyor. Mucide de aynı Çetin gibi meraklı, macerayı çok seven, daima sorgulayan bir çocuk; Çetin'le bu yüzden çok iyi anlaşıyorlar. Farklı bölümlerden oluşan kitabın ilk cümleleri daima çocukların merak duygularını artıracak bilgilerle başlıyor ve onlara eşlik eden Çetin'in dedesinin anlattığı ilginç bilgilerle devam ediyor. Güneşin içine bir milyon üç yüz bin dünya sığabilirmiş, balinaların kalbi o kadar büyükmüş ki atardamarları bir insan geçebilirmiş, güneşten çıkan ışın dünyamıza sekiz dakikada ulaşırken biz güneşe gitmek istersek uçakla bile on yedi yılda gidebilirmişiz... Çetin Ceviz ve Mucide adlı kitap; hayvan sevgisini, ailevi ilişkileri, en güzel arkadaşlık örneğini, en ilginç bilimsel araştırmaları ve tarihî bilgileri öğretirken çocukların hayal güçlerini geliştirmede önemli bir rol oynuyor. Çocukların bilgiye aç tertemiz zihinlerinin bilimle aydınlatmalarına yardımcı olacak, merak duygularını faydalı meselelere yönlendirmelerini sağlayacak bu kitabın çok sevileceğine eminiz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Çetin Ceviz ve Mucide adlı kitabın yazarı olan Sinan Yaşar'ın ilk öykülerini büyükler için yazarak yazı hayatına başladığını biliyor muydunuz? Çetin Ceviz ve Mucide adlı maceralarla dolu eser; çocukların ailevi bağlarını güçlendirecek diyaloglar okumasını sağlarken, onlara arkadaşlık ilişkisinin de en güzel örneğini gösterir. Toplam 96 sayfadan oluşan Çetin Ceviz ve Mucide adlı kitabın ilk baskısı Fom Kitap tarafından 2019 yılında yapılır. Akıcı anlatımının yanı sıra ilgi çeken görselleri Büşra Çakmak resimler. Çetin'in maceralarla ve şaşırtıcı bilgilerle dolu eğlenceli hikâyelerinin bitmesini hiç istemeyeceksiniz!

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Sinan Yaşar'ın kaleme aldığı Çetin Ceviz ve Mucide'yi beğendiyseniz aynı yazara ait Çetin Ceviz ve Çetin Ceviz ve Çetonya-Sıradışı Bir Uzay Hikâyesi adlı kitaplara da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.