idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ölüm Melekleri olarak bilinen cellatların hayatlarını merak ettiğiniz oldu mu hiç? Cellat mezarları içinde büyümüş bir çocuk olarak, gözünü kırpmadan yüzlerce insanın canını alabilmiş bu kişileri merak etmişimdir hep. Hayatları boyunca hiç konuşmayan, duymayan cellatlar, Osmanlı’nın koca sır perdesidir. İnfaz ederken suratlarını gizledikleri gibi, mezarları da gizlidir. Cellat mezarlarının şekilleri ayrıştırıcı olsa da, üzerinde isimleri yazmaz. Orada bir ölüm meleğinin olduğu bilinir, ama kim olduğu bilinmez.

En büyük hayalim, geçmişten kalan cellat mezar taşlarının izlerini, bugün hala ayakta kalanlarını bulmaktı. Bu kitapta doğduğum yerin, şimdiki zamanda bakir halleriyle, ayakta kalan hallerini ve özlemlerimi gömdüğüm yaşamımdan esintiler bulacaksınız.

Kitap okurlarına teşekkürler.

Y.Aynur Öztürk

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.