idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Ankara Emniyeti Cinayet Bürosu'nun aykırı başkomiseri Behzat Ç. ile cinayetlerin izini sürmeye ne dersiniz? Çekiç ve Gül-Behzat Ç. Bir AnKara Polisiyesi ile Ankara'nın duvarları sıvasız gecekondularında, pavyonlarında, işkembecilerinde, yüksek binalarındaki kapılar ardında gelişen Behzat Ç. ve ekibinin yepyeni maceraları sizleri bekliyor. Emrah Serbes'in başkomiser Behzat Ç.'nin maceralarını anlattığı kitapların sonuncusu olan Çekiç ve Gül-Behzat Ç. Bir AnKara Polisiyesi ile yazar sizi umutsuz, baş kaldıran, perişan ve bütün bunların içinde çırpınan "basit, tatlı ve hüzünlü" insan hikâyelerinin içinde gezdiriyor. Kitap, birbirinden farklı hikâyelerin birleşiminden oluşuyor olsa da her bir hikâye Behzat Ç. ve ekibinin hikâyeleriyle bağlantı içerisinde. Siz de macera ve polisiye türünde kitaplar okumayı seviyorsanız bu eseri bir solukta okuyacağınıza eminiz. Gelin, bu sürükleyici öykü kitabının içeriğinden kısaca bahsedelim.

 

"Çekiç ve Gül-Behzat Ç. Bir AnKara Polisiyesi" adlı kitabı neden okumalısınız?

Toplam 332 sayfadan oluşan Çekiç ve Gül-Behzat Ç. Bir AnKara Polisiyesi, 14 farklı öykü içeriyor. Emrah Serbes, kitapta başkomiser Behzat Ç.'nin öfkeli ve yorgun hallerini, ekip arkadaşlarıyla girdiği maceraları basit bir üslupla ve kolay okunur bir dille anlatıyor. Polisiye-macera türündeki kitabı okurken âdeta bir macera filmi izliyormuş gibi hissedeceksiniz. Her öyküde çözümlenmesi gereken yeni bir olayın içine düşerken dehşetli cinayet hikâyelerine karşın kendinizi günlük hayatta yanınızdan geçip giden insanların hikayelerinin içinde bulacaksınız. Kitap; kimi zaman düşündüren, kimi zaman hüzünlendiren, kimi zaman da güldüren hikâyeleriyle mutlaka ruhunuzda dokunacak bir yer buluyor. Hikâyeleri okurken bir yandan sorgulamayı diğer yandan da kendinizi olayların bir parçası gibi görmeyi engelleyemeyeceksiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Çekiç ve Gül-Behzat Ç. Bir AnKara Polisiyesi adlı kitabın dizi ve film uyarlamalarının olduğunu biliyor muydunuz? Emrah Serbes'in fenomen haline gelen karakteri Behzat Ç. ve ekibinin maceraları; daha önce Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (IMDb: 8.8) adıyla uzun yıllar televizyon dizisi olarak yayımlanır, 2019 yılında ise internet dizisi olarak izleyiciyle tekrar buluşur. 2011 yılında "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm" (IMDb: 7.5) ve 2013 yılında "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" (IMDb: 7.4) isimleriyle, Serdar Akar yönetmenliğinde beyaz perdeye de aktarılır. Behzat Ç. ve ekibinin maceralarını beğendiyseniz dilerseniz kitabı okuduktan sonra filmlere ve diziye göz atabilir, hayalinizde canlandırdığınız karakterlerin ekrana yansıyan halleriyle sürükleyici maceralara atılabilirsiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Çekiç ve Gül-Behzat Ç. Bir AnKara Polisiyesi eserini beğendiyseniz yazarın kurguladığı Behzat Ç. maceralarının ilk kitabı olan Her Temas İz Bırakır ve ikinci kitabı olan Son Hafriyat adlı eserlere de göz atabilirsiniz.

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.