Cartier Eau de Cartier Concentree EDT 200 ml
Cartier'nin Eau de Cartier Concentree'si, kadınlar ve erkekler için narenciye aromalı bir koku. Eau de Cartier Concentree 2002 yılında piyasaya sürüldü . Bu kokunun yaratıcısı Christine Nagel'dir. Üst notaları Yuzu ve Kişniş; orta notaları Menekşe Yaprağı ve Lavanta; temel notaları ise Sedir, Paçuli ve Beyaz Amber'dir.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
