idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hayatı, eserleri, mücadelesi ve şehadeti/şahitliği ile yüzyılımızın aydınlık çehresi olan aziz ve mümtaz bir şahsiyeti anlatmak, bu şahsiyetlerin biyografik ve kişisel yönlerinden ziyade, düşüncelerinin ve perspektiflerinin ele alınıp, analiz edilip, güncelleştirilmesi meşakkatli olmakla birlikte bir sorumluluk, bir vefa borcu, bir duruşun simgesel ifadesidir.Tavsiyeler eseri bu sorumluluğun gereği olarak meydana gelmiştir. Kutub, Kur’an neslinin oluşumunu ve bu neslin öncülüğünü toplumun ıslah ve felahı için olmazsa olmaz olarak görür. Yahudi toplumunu diğer milletlerden ayıran en belirgin özellik, sahip oldukları inanç ve bu inanç çerçevesinde şekillenen dünya görüşleridir. Merkezinde Yahudi kutsal kitabı Tora'nın yer aldığı bu dünya görüşü, öteden beri Yahudi halkının Yahudi olmayan toplumlardan soyutlanmasına neden olmuştur. Kendi kendini tecrit yöntemi olarak da tanımlanabilecek bu durumun aslında Mısır esaretiyle birlikte başladığı söylenebilir. Zira bu tarihten itibaren Yahudilerin, bulundukları toplumlar içerisinde kendine özgü bir yapılanma yoluna giderek adeta gettolar halinde yaşamayı tercih ettikleri görülmektedir. Her ne kadar içe kapalı bir toplum olmayı ve bulundukları ülke halklarıyla kaynaşıp karışmayı reddetmişseler de sistematik bir şekilde baskı ve kıyımlardan kendilerini kurtaramamışlardır. Kuşkusuz bunun, dini sebeplerinin yanısıra sosyo-politik ve ekonomik nedenleri de olmuştur. Özellikle Hıristiyan inancından kaynaklanan ve Yahudileri Mesih katili olmakla itham eden düşüncenin söz konusu kıyımlarda temel faktör olduğu görülmektedir. Bu çerçevede elinizdeki çalışma, Yahudilerinin şimdiki Rusya Federasyonu sınırları içerisine intikalinden itibaren, Çarlık rejiminin nihayete ermesine kadarki zaman diliminde bölge Yahudilerinin dini, sosyo-politik, kültürel ve ekonomik boyutuna ışık tutmaya çalışmaktadır.


 


(Tanıtım Bülteninden)


Medya Cinsi: Ciltsiz


Sayfa Sayısı: 251


Ebat: 14x21


İlk Baskı Yılı: 2017


Hamur Tipi: 2.Hamur


Baskı Sayısı: 1. Basım

Katkıda Bulunanlar
Açıklamalar:Şir Muhammed Dualı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.