idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu çalışma, doğası gereği spekülatif bir teori ortaya koymaktadır, doğrulayıcı deneyler yoktur. Zaman içinde her şeyin tersine çevrilebilirliği fikrine dayanır; yani, her tür sürecin kendi zaman-imgesine, zamana göre tam tersi olan karşılık gelen bir sürece sahip olmasıdır. Bu, biri, yani termodinamiğin ikinci yasası dışındaki tüm fiziksel yasaları açıklar. Bu yasanın on dokuzuncu yüzyılda büyük bir zorluk kaynağı olduğu anlaşılmıştır. Ünlü fizikçi, Clerk-Maxwell on dokuzuncu yüzyılın ortalarında, bu yasanın bir kanıtını sunarken, daha küçük parçacıkları ayırabilecek ve daha yavaş olanları birbirinden ayırabilecek bir “ayırma iblisi” hayal ederek tersine çevirmelerin mümkün olduğunu kabul etti. daha hızlı olanlar. Termodinamiğin bu ikinci yasası, sürekli artan enerji düzeyi, mevcut olmayan enerji (veya Clausius’un adlandırdığı şekliyle “entropi”) fikrini getirdi.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:William James Sidis
Çevirmen:Ege Alp Güneri

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.