idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)

Yaratıcılığı açığa çıkarmak için ilham perisini beklemek çok can sıkıcı... Zürafa'yı harekete geçirdiğine göre belki de can sıkıntısı iyi bir şeydir! İhtiyaç duyduğu her şeye sahip olan Afrikalı bir Zürafa hayatında bir şeylerin eksik olduğunu fark eder ve sıkıntıdan bunalmak üzereyken ağaçta gördüğü bir el ilanı ile harekete geçer. 6-8 yaş arasında, büyüme çağındaki çocuklar için yazılan bu neşeli eser; her zaman başka bir yol olabileceğini vurgular. Eleştirmenler tarafından içten ve şakacı diye tanımlanan eserinin sayfaları arasında acaba sizi neler bekler?

 

"Canı Sıkılan Zürafa Mektup Yazıyor!" adlı kitabı neden okumalısınız?

Canı Sıkılan Zürafa Mektup Yazıyor! adlı eser, yaşadığı kıta Afrika olan bir zürafa ile kutuplarda yaşayan bir penguenin sıra dışı dostluklarını anlatıyor. Yazar Megumi Iwasa, can sıkıntısının pek de çaresiz bir durum olmadığını ve yeni fikirler üretip yeni dostluklar kazanmak için büyük bir fırsat olduğunu çocuklara neşeli ve şakacı bir dille aktarıyor. Zürafa, kendisi gibi canı sıkıldığı için postacılık yapmaya başlayan ve henüz müşteri bulamayan bir pelikan ile karşılaşıyor. O sırada Zürafa'nın aklına, ufkun çok uzağında yaşayan ama adını bile bilmediği bir dosta mektup yazmak geliyor. Penguen, Zürafa'nın ilk mektup arkadaşı oluyor fakat işler biraz karışıyor! Karşınızdakinin nasıl biri olduğunu bilmeden onun hakkında ne düşünebilirsiniz ki? Penguen nasıl bir hayvandır? Peki, boynu nerededir? Türlü sorularla dolu mektupların ufuktan ufka yol aldığı komik ve samimi bir hikâye sizi bekliyor! Canı Sıkılan Zürafa Mektup Yazıyor!; okul çağındaki çocuklara mektup yazma hevesi kazandırırken, onların diyalog ve empati kurma yeteneklerini geliştiriyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Tokyo'da yaşayan yazar Megumi Iwasa tarafından yazılan Canı Sıkılan Zürafa Mektup Yazıyor! isimli eser, 2018 yılında Türkçe baskısını yapar. Beyaz Balina Yayınları'ndan çıkan ve İngilizce adı "Yours Sincerely, Giraffe" olan eser 104 sayfadan oluşur. Ciltli ve ciltsiz seçenekleri bulunan eserin İngilizceden çevirisini Ezel Dağlar Ergüden yapar. Kitabın çizimlerini Japonya'nın sevilen illüstratörlerinden Jun Takabetake yapar ve bu çizimleri uluslararası ödüller alır. Kitabın içinde, resimlere ek olarak el yazması mektuplar da bulunur. Eser çok sayıda uluslararası ödül alır. Bu ödüller arasında 2017 senesinde New York Halk Kütüphanesi en iyi 10 kitap ödülü de yer alır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Megumi Iwasa'nın içten, neşeli ve şakacı anlatımıyla kaleme aldığı Canı Sıkılan Zürafa Mektup Yazıyor! eserinden hoşlandıysanız, eğlenceli bir dille sabrı anlatan Ross Burach imzalı Sabırsız Tırtıl ve sıkılmayı eğlenceli hâle getiren Yağmur Artukmaç imzalı Teo'nun Can Sıkıntısı Kitabı ilginizi çekebilir.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.