idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Mükemmel Şehir’in ilk üç nesli güneşli günlerde serpildi. Dördüncü nesil, kurucular zamanıyla yarışan bulutlu günler gördü. Beşinci nesil ise aralarından en bahtsız olanıydı; artık ne ileri gidebilir ne de geriye dönebilirlerdi. Karanlık tümüyle bastırdığında, kaybolmamak için direnecek olan onlardı.”

Cam Şehir, eşitlik ve özgürlük kavramları üzerine düşündüren distopik bir dünyanın meskeni...

“Mükemmel Şehir” olarak adlandırılan camdan bir şehrin kurucuları, halkına gerçekte nasıl bir yaşam vaat edebilir? Matriarkal (Anaerlik) bir düzende yaşasak, sonuçları eski düzeni aratır mı? Peki eril zihniyet yapısı sadece erkeklere has bir meziyet midir?

Bu ütopik toplumda anneler işe giderken, babalar çocuklarına bakıp ev işleriyle ilgileniyor; erkek çocuk dünyaya getiren anneler, evin büyükleri tarafından lanetleniyor; okullarda işlenen ahlâk dersinde, erkeklerin giyimi ve davranışları hakkında nutuklar çekiliyor...

Adına “tragus” dedikleri bir aletle halkını kontrol altına almaya çalışan birtakım insanlara karşı açılan bu devrim savaşında, adalet gerçekten sağlanabilecek midir?

Cam Şehir, “erkek çocuk” ve “baba” olmanın zorluklarını gözler önüne sererken, cinsiyet eşitsizliği çevresinde gelişen düzene karşı durmak için çıkılan bu başkaldırı serüvenine, okurlarını da ortak etmeye davet ediyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.