idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Mustafa Kemal Atatürk’e, İzmir Suikastı teşebbüsünün görüldüğü davayı ele alan İstiklal Mahkemesi kararlarında göze çarpacak derecede isabetsizlikler olduğu daha o günlerde çeşitli iddialara, yorumlara yol açmış, tartışmalara sebep olmuştur.

Mahkeme heyeti reisinin Cavid Bey ile ilgili kararını mahkeme devam ederken ve karar verilmeden bir buçuk ay önce ‘Cavid’i asacağız’ demesi daha sonra ortaya çıkmış ve mahkeme heyetinin çok önceden kararını vermiş olduğunun bir göstergesi olarak tarihe düşmüştür.
İdam mahkumu insanların idam sehpasına giderken son anlarında dahi, ‘biz suçsuzuz, hata yapıyorsunuz’ sözleri bu mahkemenin kararlarının doğru olduğu meselesinde kafalarda şüpheler uyandırıyor.

Biz bu çalışmamızı yaparken, ne kimseyi suçlamak ne de haklı çıkartmak gibi bir amaç içinde olmadık.
Yaptığımız 1926 yılında meydana gelen bir olayı, dönem içinde yayınlanmış ve özelikle Kazım Karabekir Paşa’nın savunmasını ve o süreçte yaşadıklarını kendi notlarından ilk defa kamuoyunun gözleri önüne sermekten ibarettir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.