idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (40)
  • Soru ve Cevap (0)

İnsan zihninin labirentlerinde dolaşan eğlenceli bir trende olmak ister miydiniz? John Fowles’un kaleme aldığı ünlü eser hem mitolojik hem metafizik hem psikolojik ögelere yer verirken insan zihninin karmaşık yapısına ve kadın-erkek ilişkilerinin doğasına da değinir. Bitirdikten sonra tekrar okumak isteyeceğiniz roman; sizi etkisi altına alıp zihninizde ve hayal dünyanızda yeni kapılar açan bir sanat eseri niteliğinde. Olay örgüsü, kurgusu ve akıcı anlatımıyla başyapıt hâline gelen Büyücü adlı eseri okurken siz de romanın büyüsüne kapılacaksınız. Gelin, bu dikkat çeken romanı daha yakından inceleyelim.

 

"Büyücü" adlı kitabı neden okumalısınız?

John Fowles’un yazdığı ilk eseri olan Büyücü, basılan ikinci romanı olma özelliğini taşıyor. Sürükleyici konusu ve başarılı psikolojik analizleri ile okuyucularına eşsiz bir deneyim sunuyor. Yazar John Fowles, Büyücü adlı romanını yaklaşık 15 yıllık bir sürede kaleme alıyor. Toplamda 672 sayfadan oluşan eserin başkahramanı Nicholas Urfe aşktan ve İngiltere’nin kasvetli havasından kaçarak ıssız bir Yunan adasında İngilizce öğretmenliği yapmaya başlıyor. Adada geçen sakin günlerden birinde esrarengiz bir kişiyle tanışan Urfe, zaman içinde gerçekle sanrıyı birbirinden ayırt edemez hâle geliyor. Dikkat çeken olay örgüsü, akıcı anlatımıyla ve tüm sürükleyiciliğiyle başyapıt hâline gelen bir roman olan Büyücü adlı eseri okurken siz de onun büyüsüne kapılacaksınız!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Büyücü adlı kitapta yer alan hikâyenin Shakespeare’in ünlü oyunu Fırtına’ya gönderme yaptığını biliyor muydunuz? Random House’un 20. yüzyılda İngilizce yazılmış en iyi 100 yapıt listesine giren Büyücü adlı eser, insanın kendini keşfetmesine dair zorlukların işlendiği bir edebiyat şöleni tadında. Fowles’un basılan ikinci romanı olan Büyücü, yayımlandığı dönem en çok satılanlar listesinde yer alır. 1960’lı yıllarda mistisizm ve psikanaliz türlerindeki eserlerin popüler olması, eserin yakaladığı büyük başarının bir nedeni olarak değerlendirilir. John Fowles’un sevilen eseri Büyücü, Reader’s and Critics’in listelerinde ise 71.sırada yer alır. Türkçe çevirisini Meram Arvas’ın yaptığı ünlü eserin ilk basım yılı 2006 ve Ayrıntı Yayınları’nın imzasını taşıyan kitabın orijinal ismi ise “The Magus”. Siz de kitabı okuduktan sonra dilerseniz 1968 yılında John Fowles’un Büyücü adlı kitabından yola çıkarak yapılan “The Magus” (IMDb: 5,6/10) adlı filmi izleyebilir ve karakterleri, kurguyu farklı bir pencereden değerlendirebilirsiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Büyücü adlı kitabı okuduktan sonra dilerseniz yazar John Fowles’un sevilen diğer kitaplarından olan Koleksiyoncu, Fransız Teğmen’in Kadını, Ağaçlar, Zaman Tüneli ve Abanoz Kule adlı kitaplarına da göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:John Fowles
Çevirmen:Meram Arvas

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.