idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (8)
  • Soru ve Cevap (0)

OPTİMİST'in İş-Yönetim dizisinde yayımlanan Buy.ology'de ünlü pazarlama gurusu Martin Linstrom pazarlamacıların, ekonomistlerin, sosyal bilimcilerin ve tüketicilerin önünde yepyeni bir pencere açıyor.

Buy.ology, tüketicilerin beyinlerini fMRI* cihazlarıyla tarayarak, hangi markayı neden tercih ettiklerini tespit etmeye yönelik en kapsamlı nöropazarlama çalışmasının sonuçlarını içeriyor. 2000 tüketici üzerinde gerçekleştirilen, üç yılda tamamlanan ve toplam yedi milyon dolara mal olan bu araştırma, insanların satın alma ve karar verme süreçlerine ışık tutuyor.

15 dile çevrilerek kısa sürede bir fenomen haline gelen kitap, bu alanda bilinen en kapsamlı veritabanı olarak kabul ediliyor.

İster 20. yüzyılın marka büyüsüne köklü bir güvensizlik besliyor olun, isterseniz psikolojik stratejilerle müşterilerinizin beyinlerinin kapısını aralamaya çalışın, tüketici ve üretici davranışları hakkında son yılların bu büyüleyici içgörüler hazinesine kayıtsız kalamayacaksınız.

Kurduğu BBDO Interactive sayesinde 27 yaşında Asya'nın en büyük web ajansının CEO'su olan Linstrom, aynı başarıyı BBDO Interactive Avrupa'yı kurarak tekrarladı. Adage'de her hafta düzenlediği video raporları, yazılarıyla 30 ülkede 4 milyondan fazla kişiye ulaşan, yılın 300 gününü yollarda geçiren Lindstrom, aynı zamanda pek çok şirketin de yönetim kurulu üyesi. Müşterileri arasında Disney, Mars, Pepsi, American Express, Mercedes-Benz, Reuters, McDonald's, Kellogg's, Yellow Pages ve Microsoft yer alıyor..

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Martin Lindstrom
Yayına Hazırlayan:Zülfü Dicleli
Çevirmen:Ümit Şensoy

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.