idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (62)
  • Soru ve Cevap (0)

Diyojen Yayıncılık Bütün-Beyinli Çocuk - Tina Payne Bryson

Minik yavrularınızın âdeta bir okyanusu andıran ve gelişime sürekli açık olan beyinleri için büyük oranda katkı sağlayacak bir kaynağın elinizde olduğunu hayal edin. Onların beyninin neye göre olgunlaştığını ve olaylar karşısında ne tip bağlantılar kurduğunu keşfetmek inanılmaz bir serüven olmaz mı? İşte aile danışmanı Tina Payne Bryson ve psikiyatri profesörü Daniel J. Siegel tarafından kaleme alınan Bütün-Beyinli Çocuk isimli kitap, tam da bu konuları anlatan bir eser. Okurken yavrunuzu yeniden keşfedeceğiniz, zaman zaman kendinizi sorgulayacağınız hatta kimi anlarda "Vay be!" diyeceğiniz bu eserin aslında her evde bulunması şart. Çocukların kişilik oluşumu noktasında sık sık fayda alacağınız bu eserin detaylarından kısaca bahsedelim.

 

"Bütün-Beyinli Çocuk" adlı kitabı neden okumalısınız?

Bütün-Beyinli Çocuk adlı eserde, her anne babanın kendi davranışlarını sorgulayacağı ve çocuklarının gelişimi konusunda ilham alacakları 12 adet stratejiden bahsediliyor. Sadece anne babaların değil ebeveyn olmayı düşünen her bireyin okuyabileceği hatta mutlaka okuması gereken eserlerden biri olan kitap, 7 yaş ve üzeri çocuklarla birlikte okumaya da uygun bir eser. Basit şekilde hayata geçirilebilecek etkili stratejilerin yanı sıra etkinlik gibi renkli kısımlarıyla âdeta aydınlanma yaşayabilirsiniz. Okuduğunuz her satırda sanki okul sırasında ya da terapi esnasında gibi hissedeceğiniz eser, çocuklarınızı yetiştirme noktasında önemli bir kılavuzluk görevi üstleniyor. Kitapta bahsedilen örnek olaylar, işin özünü daha iyi kavramanızı sağlıyor. Okurken zamanın nasıl geçtiğiniz anlamayacağınız Bütün-Beyinli Çocuk kitabını hayatın bir noktasında en az bir kez daha okuma isteği duyacaksınız.

 

Bunları biliyor muydunuz?

2019 yılında piyasaya sunulan Bütün-Beyinli Çocuk kitabının The New York Times çok satanlar listesinde kendine yer bulduğunu biliyor muydunuz? Daniel J. Siegel ve Tina Payne Bryson'ın uzun araştırmalar sonucunda hazırladığı bu eserin asıl dili ise İngilizce. 250 sayfadan oluşan ve Handan Ünlü Haktanır tarafından Türkçeye çevrilen eser, yayınlandığı dönemde büyük bir ses getirir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

1957 doğumlu olan Daniel J. Siegel, UCLA Tıp Fakültesinde klinik psikiyatri profesörü olarak görev alıyor. Tina Payne Bryson ise çocuk ve ergen psikiyatrisi. Her iki önemli ismin de yayınlanmış çok sayıda eseri mevcut. Dilerseniz bu eseri okuduktan sonra yine Daniel J. Siegel'a ait olan Evet-Beyinli Çocuk adlı kitaba göz atabilirsiniz. Ayrıca yine iki önemli isme ait olan ve eserin devamı niteliğindeki Bütün-Beyinli Çocuk Uygulama Rehberi kitabı ile de edindiğiniz deneyimlere yenilerini ekleyebilirsiniz.

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Daniel J. Siegel,Tina Payne Bryson
Çevirmen:Handan Ünlü Haktanır

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.