idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (29)
  • Soru ve Cevap (0)

Türkiye Cumhuriyeti konjonktüründe kritik roller üstlenen, bir döneme damga vuran ve özellikle siyasi kimliğiyle tanınan Berat Albayrak; bu defa yazar olarak okuyucu karşısına çıkıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı yapan Albayrak'ın görev süresi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarını kaleme aldığı Burası Çok Önemli!-Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye, oldukça dikkat çekici bir eser. 2015-2020 yılları arasında etkin olan eski bakanın neler yaşadığını öğrenmek ister misiniz? Ekonomi ve siyaset alanlarına ilgi duyuyorsanız Berat Albayrak'ın Burası Çok Önemli!-Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye adlı eserine etraflıca göz atalım.

 

''Burası Çok Önemli!-Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye'' adlı kitabı neden okumalısınız?

İki ana bölümden ve pek çok alt başlıktan oluşan Burası Çok Önemli!-Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye; cevaba muhtaç olan sorulara açıklık getiriyor. Berat Albayrak, bakanlık hayatı boyunca üzerinde titizlikle çalıştığı projeleri bir bir anlatıyor. Ayrıca eserde yazarın kendi yaşamından kesitler de bulunuyor. Kitabın ilk bölümünde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı süre zarfında içerisinde bulunduğu konular ele alınıyor; ilk bakanlık görevinde enerji ve yer altı kaynakları alanlarındaki fikirlerine ve çalışmalarına değiniyor. İkinci bölümde ise Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanlığı dönemine geçiyor. Tam Bağımsız Türkiye ideali, kur saldırıları, Yeni Ekonomi Programı ve enflasyon gibi birçok konu; yazarın eserinde kendine yer buluyor. Berat Albayrak, kitabında sade ve akıcı bir dil kullanarak her okuyucuya sesleniyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Eserin bazı bölümlerine özel, sayfaların altında karekod bulunduğunu biliyor muydunuz? Bazı bölümlerinde karekod kullanılan eser, tatmin edici bir görsel anlatım ile desteklenir. 21 Şubat 1978 tarihinde İstanbul'da doğan Berat Albayrak; ilk defa yazar kimliğiyle öne çıkar. Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Erdoğan ile evli olan Albayrak'ın dört çocuğu bulunur. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olan Albayrak, 2002 yılında Amerika'nın New York kentinde bulunan Pace Üniversitesi Lubin School of Business'ta finans alanında yüksek lisans yapar. Berat Albayrak imzası taşıyan ve mart 2022 tarihinde Turkuvaz Kitap aracılığıyla okurlarla buluşturulan Burası Çok Önemli!-Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye adlı eser, 288 sayfadan oluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Berat Albayrak'ın kaleme aldığı Burası Çok Önemli!-Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye adlı eserden sonra dilerseniz Recep Tayyip Erdoğan'ın yazdığı Daha Adil Bir Dünya Mümkün adlı eseri okuyabilirsiniz. Ayrıca yazar Tolga Kabaş'ın Türk Toplumunda Kültür, Ekonomi ve Siyaset İlişkisi eseri de ilginizi çekebilir.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.