idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Geleceği keşfetmek ve değiştirmek isteyen tüm girişimciler ve CEO'lar; bu kitap sizin için.

"Salesforce.com ve Google, bulutun bilişim dünyasında gerçekleştirdiği devrimle ilgili olarak aynı vizyonu paylaşıyor. Bulutun Ardında, bugünün iş dünyasındaki en önemli trendlerden birinin doğuşunu ve gelişimini görmenizi sağlayacak."
-Eric Schmidt, Google CEO'su-

"Marc Benioff, Bulutun Ardında kitabında sizlere, vizyonunuzu nasıl odaklayacağınızı, nasıl farklı düşüneceğinizi, kurumunuzdaki herkesi aynı amaç çevresinde nasıl toplayacağınızı ve hem işletmenizi hem de yaşamınızı nasıl dönüştüreceğinizi gösterecek."
-Anthony Robbins, İçindeki Devi Uyandır ve Sınırsız Güç kitaplarının yazarı-

"Marc Benioff'un açıkladığı 111 oyunu okumak ve ardından uygulamak, girişimciler için başarı kapısını herhangi bir MBA programından daha çok açıyor."
-Klaus Schwab, Dünya Ekonomik Forumu Kurucusu, Schwab Sosyal Girişimcilik Vakfı Kurucu Ortağı-

"Bulutun Ardında, şirketler örnek vatandaşlar gibi davrandıklarında neler olduğunu gösteriyor. Herkes, çalışanlardan tutun hissedarlara, hatta topluma dek herkes, kazanıyor. İlham almaya ve bir fark yaratmaya hazır olun."
-Charles Moore, Kurumsal Hayırseverliği Teşvik Komitesi İcra Direktörü-

"Cisco ve salesforce.com, iş dünyasını değiştirecek platformun ağ olduğu vizyonunu paylaşıyorlar. Benioff, kitabında, kurumsal yazılımlar dünyasını nasıl baştan biçimlendirdiğini anlatıyor. Şu açık ki, ağ tabanlı işletmelerin potansiyelini, İnternet'in bir sonraki aşamasında artacak üretkenliği ve sağlanacak faydaları daha yeni yeni anlamaya başlıyoruz"
-John Chambers, Cisco CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 344

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: ZER Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Marc Benioff
Yayına Hazırlayan:Filiz Eryılmaz
Çevirmen:Osman Yiğit Ataman
Kapak Tasarımı:Kaan Eryılmaz

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.