idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Jim, işçi sınıfından gelen ve borsa grafiklerini on beş metrelik yol tabelalarıymış gibi okuyabilen harika bir çocuktur. Tuhaf becerisi onu getir götürcülükten ticaret yıldızlığına taşımıştır. Bir dahi midir yoksa bir kofti mi, onu bilmemektedir. Gizemli ticaret imparatoru Max Davas, NASA'dan daha fazla yazılım gücü kullanarak Amerikan hazinesinden milyarlar kazanmaktadır; ama modellemeler ona bir şeylerin felakete yol açacak denli yanlış gideceğini söylemektedir.

Onu dünyadaki en güçlü insanlardan biri yapan ticaret sistemi ona, bir yıl içerisinde, altının, petrolün, Microsoft'un değersiz olacağını ve doların dolaşımda bile olmayacağını söylemektedir. Avro, sterlin, yen, şeker, buğday, kahve… Hepsi sıfıra düşecektir. Peki ama tahminler kader midir? Yoksa bu Doğu Londralı çocuk Borsa'nın anahtarını elinde mi tutmaktadır?

"Gözüne biber gazı sıkılmasından daha şok edici."
Sally Nicoll, Bets and the City: Sally Nicoll's Spread Betting Diary kitabının yazarı

"Bir roman için oldukça vurucu... Chambers, içindekini çıkarmayı gerçekten biliyor."
Sharon Wheeler, reviewingtheevidence.com

"Yıkıcı piyasa işlemleri ve iktisadi çöküşe ilişkin tam zamanında bir roman."
Evening Standard



Sayfa Sayısı: 366

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kassandra
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Clem Chambers
Çevirmen:Eser Ulun

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.