idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Serüven Ormanı Oyun Halısı

Renkli ve serüven dolu oyun halısı; müzik ve sesler ile bebeğinizin isteklerine cevap verirken, gelişimine de destek verir. Bebeğiniz halı üstünde yatıp oynayabilir; karın üstü yatarak eğlenebilir ve hışırdayan ayaklar ile kuyruğa sahip zebra, peluş papağan, melodiler çalan aslan, sulu diş kaşıyıcı, peluş fil oyuncakları sayesinde keyifli zaman geçirebilir. Halkalara bebeğinizin favori oyuncaklarını asabilir; onun karın üstü kalkıp oyuncakları keşfetmesine olanak sağlayabilirsiniz. Yumuşak yastık ise bebeğinizin rahatça uzanmasını sağlar.

Özgürlük!

Bebekler yuvarlanabilir, kendilerini kaldırabilir ve keşif yapabilirler. Böylece motor hareket becerileri gelişir ve fiziksel olarak güçlendirebilirler.

Keşfet!

Orman dostları, canlı renkler ve yüksek kontrastlı desenler ile görsel becerilerin gelişimine

Kırılmaz Ayna & Oyuncaklar

Bebeğin kendini keşfetme becerisini destekleyen ayna ve bebeği eğlendiren oyuncaklar

Çıkarılabilir Oyuncaklar

Oyuncaklar halıya takılabilir veya ayrı olarak da bebekler onlarla oynayabilir.

Pratik Kullanım

Kolayca katlama ve hemen oynama

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.