idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sen illegal değilsin, yeryüzünün asıl sahibisin. Bu bilinçle bas toprağa,senin varlığın güllerin açmasıyla uyumludur.Yağmurun gözlerindeki ışıltısıyla anlaşmalıdır varlığın.Güven duy.İç bütünlüğünü oluştur.Coşkulu çağlayanın çarmıhlarda oluşu ,şelaleye ramak kalışın göstergesidir.

Sen illegal değilsin.Umut sensin.O bilmese de gardiyanın düşünü süsleyensin,basitlik geçmesin yörenden.Utanma ,kaçma kendinden.Esenlik iklimiyle uyumlu oldukça, yenilgi yok kitabında. Yenilgi yok ! Senden başka kim sahip buna ?Davran ! Bir tebessümün bile, sağ yan meleğini harekete geçiriyor,bu ne dehşetli imkan!

Müslüman olmak,yeryüzünde erişilebilecek en büyük payedir,unutma !Canı sahibine o uğurda verebilmek,zirvesidir yaşamanın.Ölüm sonrası sözlere sahipsin .Ölüm sonrası mekanların var.Uğruda bilinçle kaybetiğin herşeyin hesaba sığmaz karşılığıyla karşılaşacaksın orada.Havsalanı zorla !
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Çıra Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Ahmet Mercan
Editör:Metin Aydost
Kapak Tasarımı:Yunus Karaaslan
Yayın Yönetmeni:Mehdi Yılmaz

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.