idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Defalarca yazıldı, konuşuldu, anlatıldı. 'Bir Memleket Sevdalısı Ahmet Tevfik İleri.' Daha önce görmediğiniz detaylar, hatıralar ve fotoğraflarla usta yazar Sadık Yalsızuçanlar'ın güçlü kalemi bir araya geliyor. İleri ailesi ile yapılan görüşmeler, kaleme alınan hatıralar ve Tevfik İleri'nin çeşitli dönemlerde ve bilhassa cezaevinden eşine yazdığı mektuplar.

1911 yılında Hemşin'de sıradan bir ailenin evladı olarak hayata gözlerini açan, mühendis olarak mezun olan ülkenin en ücra köşelerinde hizmet eden ve bu uğurda evladını bu vatana feda eden abide bir şahsiyet. Ulaştırma Bakanlığı'nın akabinde getirildiği Milli Eğitim Bakanlığı'nda yaptığı sayısız hizmetlere ek olarak 1951 yılında daha önceden kurs şeklinde faaliyet gösteren ancak devamlılık arz etmeyerek kapatılan ‘İmam Hatip Kursları'nın yerine ‘İmam Hatip Okulları'nın açılmasına vesile olmuştur.

En küçük evlatları Cahit'in yağmurlu bir günde yollarda ıslanıp hastalanmasından endişe ederek ‘Cahit'in okulu bakanlık yolu üzerinde, işe giderken onu da arabayla okula bırakabilir misiniz?' diyen eşine ‘Vasfiye, başkalarının çocukları okula nasıl gidiyorsa bizimki de öyle gitsin. Devletimizin vazifem gereği bana sunduğu imkânları şahsi işlerim için kullanamam.' diye cevap veren Tevfik İleri. Bizlere bugün bile örnek olmaya devam eden mümtaz kişilik şimdi Ahfa Yayınları vasıtasıyla sizlerle buluşuyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.