idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Tarih profesörü Lilian Shang, Amerika'da yakalanmış en önemli Çinli casus olan babası Gary Shang'in 1949-80 arasında, Soğuk Savaş'ın en yoğun yaşandığı yıllara yayılan günlüklerini ilk okuduğunda babasının izinden hem haritada hem de zamanda uzun bir yolculuğa çıkacağından habersizdir. Günlüklerdeki ipuçlarını takip ettikçe Gary Shang'in Çin'deki ikinci ailesine ve kayıp akrabalarına ulaşan Lilian, aynı zamanda, babasının kafasını meşgul eden, içini kemiren meselelerle kendisinin de mücadele etmesi gerektiğini anlayacaktır.

İnsanın evi neresidir, sorusuna bir cevap niteliğindeki Bir İhanet Haritası, iki vatan arasında sıkışıp kalmış bir casusun kederli hikayesi olarak da okunabilir; bir kızın babasını anlama çabası olarak da. Nereden bakarsanız bakın, büyük bir yazarın usta işi bir romanıyla karşı karşıyayız.

Çin asıllı bir Amerikalı olan Ha Jin, 1999 National Book Award, 2000 ve 2005 PEN/Faulkner Award, 1997 Flannery O'Connor Award, 1997 PEN/Hemingway Award ve Asian American Literary Award gibi ödüllerin sahibi ve Pulitzer ve Kiriyama Pasific Rim Book Ödülü finalisti bir yazar ve şair.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Matbuat Yayın Grubu
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Ha Jin
Çevirmen:M. Barış Gümüşbaş

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.