idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ayşe, çocuk yaşta eğitimi engellenmiş, evin yükünü sırtlamak zorunda kalan ablasından farklı olarak okumaya kararlıdır. Ancak anne özlemi ve yoksulluk canına tak etmiştir. Sonunda zor bir karar vererek geçici işlerde çalışan babasıyla her derdini paylaştığı ablasını ardında bırakıp Almanya’ya göçer. Burada anneyle bir yaşam kurmayı dener. Ancak ne Almanya’nın taşı toprağı altın ne de anne-kız ilişkisi mükemmeldir. Geleneksel cinsiyet rollerini ve kadınların maruz kaldığı ayrımcılığı küçüklüğünden beri sorgulayan Ayşe’nin içindeki isyan giderek kabarır: Hayır, o köy meclisindeki erkeklerin verdiği kararlara uymayacaktır!

Tanınmış yazar Gülsüm Cengiz’in, dünyanın birçok yerinde farklı dillerde okunan çok çevrilmiş, çok sevilmiş, uluslararası ödüller kazanmış sıra dışı romanı Ayşe’nin Günleri’nden tanıdığımız güçlü kız karakter Ayşe, 20’yi aşkın yıl sonra ümidinden, direncinden ve hayal gücünden hiç bir şey yitirmeden tekrar karşımızda!

“Aslında ‘Ayşe'nin Günleri’ uzun soluklu bir yaşam öyküsü. İç ve dış göçle keskinleşen kültür çatışması sonucu ortaya çıkan kimlik bunalımının çocuklar üzerindeki etkisini anlatırken; bizleri de anne baba, öğretmen olarak kendimizi sorgulamaya çağırıyor.” Türkel Minibaş, Cumhuriyet Kitap 1993

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.