Peşin Fiyatına 6 Taksit 6 x 35,28 TL
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Tamer KütükçüKitap Formatı
Ciltsizİlk Baskı Yılı
2021Basım Dili
TürkçeBaskı Sayısı
1. BasımDaha önce … Kadıköy’ün Kitabı’yla “geçmiş zamanların, mekânların, hatırlamaların rafında” kişisel yaşanmışlıkların eşlik ettiği bir semt monografisi kaleme alan Tamer Kütükçü, bu sefer aynı yordamı benimseyerek “yine esrarlı bir ilk gençlik düşünün” gölgesinde bu defa Beyoğlu’nu adımlıyor. Sıraselviler’den Cihangir’e, Gümüşsuyu’ndan Galatasaray’a, “tepeleri dün hülyası içinde” Kabataş-Tophane yollarından, Tepebaşı ve Şişhane’ye, Tünel ve Galata’dan Talimhane ve Tarlabaşı’na, Azapkapı(sı)’ndan Hasköy ve Sütlüce’ye, her birinde “başka bir masal kuşunun kanadında”n bakarak izleri, yerleri, yolları, bağları, tekkeleri, mezarları, otelleri, sinema ve pasajları hem başkalarının hatıraları hem öznel bir tarihin harmanında yoğurarak anlatıyor. Beyoğlu’nun, zamanların ve mekânların içinde samimi bir sahipleniş ve lirik bir merakla aktarılan bu hayat kataloğunu keyifle okuyacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.