Benzer Ürünler
“Bu kitabı, ‘Baba olunca anlarsın,’ ve ‘Siz erkekler ne anlayacaksınız?’ arasında sıkışıp kalınca yazmak istedim. Hissettiğim, az biraz ötekileştirilme ama bir o kadar da tahrikti. Kitapçılarda bir heves gezerken, babalıkla ilgili ne kadar az yazı, kitap, eser olduğunu fark etmemle beraber başladım aklımdan, gözümden geçenleri yazmaya. Tek isteğim babalık görevini icra ederken yapacağım yanlışlarda erkek olduğum için değil, ebeveyn olduğum için eleştirilmek ya da tersi durumlarda erkek olduğum için değil baba olduğum için takdir görmek.
Bu kitap herkese hitap etmez, özellikle bir gruba da hitap etmez. Ama düşünen her erkek ve kadın için, kendisine ya da etrafından en az birkaç kişiye ‘Yaa bak gördün mü?’ diyeceği konular barındırır.
Bu kitabı çocuk isteyen erkekler, çocuk istemeyen erkekler, zaten baba olmuş erkekler ya da yakında olacak erkekler okumalıdır. Bu kitabı saydığım erkek modellerinden en az birini tanıyan her kadın okumalıdır.”
Hüseyin Mercan, çocuğunu kucağına aldığı vakte kadar geçen süreçte kendisinde ve çevresinde gözlemlediği, eksik veya yanlış bulduğu konuları, tutumları titizlikle mercek altına alıyor. Eserindeki eleştirel ve mizahi üslubuyla okuyucuyu düşündürmeye sevk ederek kişisel tecrübelerini okurla buluşturuyor.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
