idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (1)

Eğer bir suikast yapılması gerekiyorsa savaş gazisi Billy Summers bu iş için en doğru isim. Fakat asla çiğnemediği çok önemli bir kuralı var: O, yalnızca öldürülmeyi hak ettiğine inandığı insanları öldürür. Bu roman ile Stephen King, daha önce birkaç kez yaptığı gibi korku dünyasının dışına çıkıyor ve sadece gerilim içeren bir roman yazıyor. Kitaba ismini veren Billy Summers, kiralık katil olarak çalışıyor ve çalışma hayatına veda etmeden önce son bir iş alıyor. Fakat işler sandığı gibi gitmiyor. King'in gerilim ve suç türünde de bir usta olduğunun göstergesi olan bu romandan kısaca bahsedelim.

 

“Billy Summers“ adlı kitabı neden okumalısınız?

Roman, sizi farklı türde bir gerilim yolculuğuna çıkarıyor. Nick Majarian, Summers'a rahat bir emeklilikten daha fazlasını sunacak bir iş teklif ediyor. Her ne kadar Summers için bu basit bir iş gibi görünse de hedefin gelmesi uzun zaman alabileceği için Billy, öldüreceği adam ortaya çıkana kadar beklemek üzere küçük bir kasabada yaşamaya başlıyor. Bu süre zarfında Majarian ona yeni bir hikâye veriyor ve Billy Summers, Dave adında bir yazar kimliğine bürünüyor. Billy'nin işini yapması için çok fazla zamanı olduğundan bu süreyi yazarak geçiriyor. Fakat yine de Billy’nin içindeki kötü bir his hiç kaybolmuyor ve çalıştığı insanlara bir türlü güvenemiyor. Sayfalar geçtikçe bu gizem perdesi daha da derinleşerek sizi içine çekecek. Ayrıca profesyonel bir katili derinden önemsemenize neden olacak olaylar silsilesi sizi saracak. Hikâye ile ilgili her şey ustalıkla planlanmış olduğundan kendinizi bir kiralık katilin kafasının içinde hissedeceksiniz. King, merak uyandıran kurgular oluşturmakta ne kadar hünerli olduğunu size bir kez daha gösterecek.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Toplam 528 sayfadan oluşan romanın Altın Kitaplar imzalı Türkçe çevirisi Gökçe Yavaş tarafından yapılır ve 2022 yılında okuyucuya sunulur. Bu romanla ilgili King hayranlarının en çok hoşuna gidecek durumlardan biri, Billy Summers hikâyesinde Medyum romanına yapılan atıflar olabilir. Bunlar Sidewinder isimli kurgusal kasaba ve Overlook Oteli olarak hikâyede görülür. Ayrıca roman, The New York Times en çok satanlar kurgu listesine bir numaradan giriş yapar.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yine Stephen King tarafından kaleme alınan ve bir üçlemenin ilk kitabı olan Bay Mercedes kitabına göz atabilirsiniz. Ayrıca benzer bir konuya sahip olan Geoffrey Household’un Sıfır Teorisi adlı kitabını da listenize ekleyebilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Stephen King
Çevirmen:Gökçe Yavaş

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.