idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Masmavi gökyüzünün altında hali iyi olmayan bir tavşan varmış. Ne kralmış en iyi yiyecekler yesin ve yumuşacık yataklarda yatabilsin ne de sihirbazlık gibi tuhaf şeyler biliyormuş ki hayatı daha iyi olabilsin. Bu tavşan da tavşanlar ülkesinin diğer tavşanları gibi bir uyrukmuş. Fakat bu tavşanın kaderini bir an değişeceğini ki bilebilirdi? Tavşan da bunu hiç beklemiyordu...
Bu kitap uyruk bir tavşanın kralın sarayında yükselişinin macerasını on iki başlıkta sizlere anlatıyor. Tavşanımız çok zekidir. Terzilikten otobüs üretimine kadar birçok soruna çözüm bulur.
 
Bu kitap eğlenceli hikayelerle çocukları bilge tavşanın maceralarına ortak eder ve dolaylı yoldan çocuklara yaratıcılık ve yeniliklerle her sıkıntıya bir çözüm bulabileceklerini öğretir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.