idefix’te Satış Yapın
Worldcard'a 8 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Her kitap adım atılması gereken bir kapı eşiğidir. Bu eşikten içeriye herkes sırtındaki yükle yani acı ve sevinciyle adım atar. Farklı bir dünyanın kapıları biz okura sonuna kadar aralanır. Farklı bir dirimsellik, farklı bir gözlem, farklı bir duyumsamayla ete kemiğe bürün-müş bütün karakterler seni karşılar, hoş geldin muştuları yankılanır, beyaz sayfalar arasında mürek-kebin ustalıkla beyaz kâğıtlara işlenmiş sözcükler dizilimi... Veya sınırsız, ulusların hapsedilmediği bir dünyada tel örgüler kaldırılmıştır, ütopyamızda. Öz-gürce kuşlar kanat çırpar, gökyüzünün buz mavisine. Artık o dünyanın bir parça-sısın,yazarın kendi dün-yasında öykündüğü her bir ka-rakterle maddi manevi bir ilişki gelişir, aranızda. Artık o yazarın ruh haliyle, bir yan karak-ter olarak öykünün veya o anlatımın içinde bulursun, kendini. Yine okumalar yaptığımız kitapların özgünleri, yanlış yönetilen politik, siyasi oyunların cenderesindeki halk ve toplumlardan bir haber olmamızı eleştirel bir dille bizlere sağlar. Dil-lerin ve kimliklerin tek tipleşmesi, açık hak ihlal-lerini ve sömü-rüyü daha da açık bir yara haline getirir, tamiri onlarca se-neye mâl olur.

 

Sabahın ilk ışıkları toprağı öperken

Sırtından karanlığı yere bıraktı, usul usul…

Ve güneşle kol kola yürümeye başladı…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.