Peşin Fiyatına 6 Taksit 6 x 17,47 TL
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Ömer SeyfettinKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
Türkçeİlk Baskı Yılı
2023Hamur Kalitesi
2. HamurHarp Okulu’nu 1903 yılında bitiren ve Balkan Savaşlarında 10 ay boyunca Yunan esir kampında kalan Ömer Seyfettin, 36 yaşında hayata gözlerini yumduğunda bu kısa hayatına pek çok hikâye ve roman sığdırmıştı. Kaleme aldığı bu eserinde dokuz hikâye vardır. Bu öykülerin çoğu savaş yılları içinde yayınlanmıştır. Bu dönemin sosyal yaşantısının eksik, kötü, yanlış ve gülünç yönlerini alaylı bir anlatım ile almakla kalmamış gözlerimizin önüne canlı bir anlatım ile sermiştir. Kaşağı isimli hikâyesi insanların doğu söylemesinin önemini, bir yanlış hareketin nasıl bir yanlış hayat doğurduğunu ve bu yanlışın bir daha telafi edilemeyeceğini anlatıyor.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.