idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (1)

“İyi bir hayat hikâyesi yazmak, bir hayat yaşamak kadar zordur.”
Oğuz Atay

“Ben Buradayım…” edebiyat araştırmacısı Yıldız Ecevit’in Türk edebiyatının kült yazarlarından Oğuz Atay’ın biyografik ve kurmaca dünyasını kaleme aldığı eseridir. 
Oğuz Atay’ın yaşamı ve edebiyat yolculuğu ilk kez kitaplaşırken, Yıldız Ecevit yazarın yapıtları ile yaşamının kesiştiği noktaları incelikle saptıyor. Atay’ın çocukluğu, ailesi, dostları, yazın arkadaşları, yazmakla geçen yıllar, başarı ve başarısızlıklar, hastalığı…. ve tüm esin ustaları! 
“Ben Buradayım…”da, tamamlanamayan bir külliyatın ve yaratıcısının yaşam ve metin odaklı kritiğini okuyacaksınız.

Bu metnin Oğuz Atay’ı, kuşkusuz onun yaşamda ve kurmaca dünyada bıraktığı izlerin derlenmesinden oluştu. Ama bu izlerin metindeki hiyerarşik konumlarını belirlerken yaptığım –bilinçli ya da bilinçsiz– seçimler ve yorumlar; onun bir özelliğini betimlerken, çoğu kez farkında olmadan kullandığım bir sözcüğün onay, anlayış, sevgi, belki de hayranlık yüklü içeriği ve her şeyden önce de metnin kurgusu, Atay’ın “Ben Buradayım...”daki dünyasında, benim ister istemez bıraktığım izlerdi. Bu kitabın Oğuz Atay’ı, benim kimliğimden süzülüp gelen bir Oğuz Atay: Benim Oğuz Atay’ım. Kim gerçeği katıksız aktardım diyebilir ki? 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.