idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Günlük hayatınızdan parçalar taşıyan ve size dünya üzerindeki amacınızı sorgulatacak olan samimi ve sıcak bir roman ile tanışmaya hazır olun! Sally Rooney yalın ve içten bir üslupla kaleme aldığı Beautiful World Where Are You’da belki de herkesin yaşadığı sorunları, belirsizlikleri ve karmaşıklıkları otuzlu yaşlarına merdiven dayamış olan Alice ve Eileen isimli iki kadın üzerinden işliyor. Gelin, içinde kendinizden bir parça bulacağınız, size adeta ayna tutan bu romanı daha yakından inceleyelim.

 

"Beautiful World Where Are You" adlı kitabı neden okumalısınız?

Genellikle iki ana karakter ve onların romantik partnerleri etrafında şekillenen romanda; bu karakterlerin kendilerini bulma yolculuğunda onlara eşlik ediyorsunuz. Alice Kelleher geçirdiği bir sinir krizinin ardından, Dublin'den üç saat uzaklıkta, kimseyi tanımadığı bir sahil kasabasına yerleşen oldukça başarılı bir İrlandalı yazar. Romanın diğer karakteri olan Alice’in en yakın arkadaşı Eileen Lydon ise oldukça entelektüel biri ve bir edebiyat dergisinin editörü olarak çalışıyor. Beautiful World Where Are You bu ikilinin günlük hayatlar hakkında konuşmalar, romantik ilişkilerinde yaşadıkları sorunlar ve gelişmeler çerçevesinde şekilleniyor. Sally Rooney; anlatacak farklı aşk hikâyeleri, tartışacak ve paylaşacak çok şeyi olan bu iki karakterin birbirlerine gönderdikleri uzun e-postaları da okuyucuya sunarak farklı bir anlatım biçimi benimsiyor. Alice, bir depo işçisi olan Felix ile bir flört uygulamasında tanışıyor ve karmaşık bir ilişkiye adım atıyor. Eileen ise eski sevgilisinin ardından yaşadığı hayal kırıklığını ardında bırakmaya çalışırken çocukluk arkadaşı olan Simon’a karşı hisleri tekrar ortaya çıkıyor. Romanı okurken satır aralarında belki de etrafınızdaki her çiftin ilişkisinde gördüğünüz sahneleri keşfedeceksiniz. Sally Rooney, Beautiful World Where Are You’da dostluk ve sevgi portresini başarılı bir şekilde yansıtıyor. Yazar neredeyse herkesin günlük hayatında yaşayabileceği sorunları özenle işliyor ve okuyucunun karakterlerle bağlantı kurmasına yardımcı oluyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Romanın ismini Franz Schubert'in bestelediği Friedrich Schiller'in bir şiirinden aldığını duymuş muydunuz? Peki ya IndieBound ve New York Times en çok satanlar listesine girmeyi başardığını?.. Okuyuculardan ve eleştirmenlerden olumlu geri bildirimler alan Beautiful World Where Are You, Goodreads Okur Ödülleri En İyi Kurgu da dahil olmak üzere birçok ödüle layık görülür. Türkçe başlığı Güzel Dünya Neredesin? olan Beautiful World Where Are You 352 sayfadan oluşur ve 2022 yılında Türkiye’de Faber and Faber Paperback imzasıyla okuyucuya sunulur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazarın samimi ve gerçekçi üslubunu sevdiyseniz kendisi tarafından kaleme alınan Normal People ve Conversations with Friends romanlarına göz atabilirsiniz. Benzer konularda yazılan Soulmate EquationThe RoommateOne Last Stop ve Good Girl Complex isimli romanları inceleyebilir, dilerseniz okuma listenize ekleyebilirsiniz.

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.