idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (7)
  • Soru ve Cevap (1)

Çocuklarınızın çok yaramazlık yaptığını düşünüyor ve sıklıkla "Ah bir büyüseler..." mi diyorsunuz? Usta yazar Şermin Yaşar'ın kaleminden çıkan Babaannem Geri Döndü adlı kitap, tabularınızı yıkıp sizi ters köşe yapmaya geliyor. Her yaş grubundan okurun eğlenerek okuduğu kitapların yaratıcısı Şermin Yaşar, bu kez çılgın bir babaanne aracılığıyla büyürken unutulan bazı gerçekleri ve herkesin bir zamanlar yaramazlık yapan birer çocuk olduğunu hatırlatıyor. Yediden yetmişe her yaş grubundan okurun keyifle okuyacağı eser; dilinin akıcılığından kelime çeşitliğine, eğlenceli çizimlerinden anlatımının dinamikliğine kadar çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için gözü kapalı tercih edebileceğiniz eserler arasında yer alıyor.

 

"Babaannem Geri Döndü" adlı kitabı neden okumalısınız?

Bir gün evlerinin kapısında on beş valizi, ayağında pateni, pembe saçları ve bir sürü evcil hayvanıyla beklenmedik bir şekilde babaannesiyle karşılaşan Çınar'ın neşeli, eğlenceli ve ön yargıları tepetaklak eden hikâyesi anlatılıyor. Bir babaanne, küçük bir çocuk gibi oturup her şeye ağlar mı? Gece olunca çocuklar gibi evdeki anne ve babanın arasına girip yatar mı? Evde arkadaşlarıyla futbol oynarken kırılan eşyaları görmezden gelir mi? Peki, bir babaanne duvarlara resim çizip yemek saati geçtiğinde acıktığı için huysuzluk yapar mı? Söz konusu Çınar'ın babaannesiyse her şey olabilir... Bu şartlar altında Çınar'ın tek yapabildiği tonton, sevimli babaannesinin geri dönmesini beklemek oluyor. Her çocuk gibi zamanını çokça sıkılarak geçiren Çınar ve Çınar'ın babaannesi Hasibe, büyüklerin de bir zamanlar çocuk olduğunu ama bunu çok çabuk unuttuğunu hem çocuklara hem yetişkinlere gösteriyor. Namıdiğer "oyuncu anne" Şermin Yaşar'ın eğlenceli ve samimi üslubuyla yazdığı Babaannem Geri Döndü adlı eser, büyükler tarafından sıklıkla eleştirilen çocukların hareketlerinin daha kolay anlamlandırılmasını sağlıyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Şermin Yaşar'ın kaleme aldığı ve Taze Kitap'tan çıkan Babaannem Geri Döndü adlı eser, 2021'in çok okunan çocuk kitapları arasında yer alır. 2020 senesinde yazdığı kitabı "Deli Tarla" ile Sait Faik Hikâye Armağanı'na layık görülen Şermin Yaşar'ın çocuk ve yetişkin edebiyatına ait yirminin üzerinde eseri bulunur. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olan Yaşar'ın kitaplarında kullandığı zengin anlatım ögelerinin ve kelime çeşitliliğinin çocukların dil gelişimine büyük katkısı olduğu görülür. Dokuz yaş ve üzeri herkese hitap eden Babaannem Geri Döndü adlı eserin eğlenceli çizimleri Ezgi Keleş'e ait.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazar Şermin Yaşar'ın eğlendirirken düşündüren bol kahkahalı kitabı Babaannem Geri Döndü gibi çok sayıda eseri bulunuyor. Yazarın Dedemin BakkalıLoKalk Yerine YatHıhıcık ve Pekicik adlı kitapları; çocukları derin dünyalarında yalnız bırakmıyor.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Şermin Yaşar
Resimleyen:Ezgi Keleş

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.