Benzer Ürünler
“Kanserin son evresine gelmiş, en fazla 2-3 aylık ömrü kalmış bir hastanın mı derdi büyüktür, park-ta salıncakta sallanmak için sabırsızca bekleyen 5-6 yaşındaki küçük bir çocuğun derdi mi büyük-tür? Ya kanser hastası, salıncağı bekleyen küçük çocuk ise, bu çocuk hastalıktan bihaber ve sıkıntı ettiği sadece salıncaksa ne olacak? Kimin derdinin büyük, kimin derdinin küçük olduğuna senaryo-yu yazan karar verir. Çocuk sağlıklı olsa, kanser hastası başkası olsa da sonuç değişmez. Kanser hastası ölümü kabullenmiş, hastalığını dert etmeyen biri olabilir, çocuk ise içinde fırtınalarla boğu-şurken salıncağı bekliyor olabilir.”
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
155,00 TL
