idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

90'larda âşık, cesur, tutkulu, Boğaziçi'nden yeni mezun olmuş genç bir kız... 2000'lerde tuttuğunu koparan, enerjik, İstanbul'u da okyanus ötesini de arşınlamış genç bir kadın... 21 yasında ilk kez sürdüğü kırmızı rujuyla aynaya baktığında, 'kadın' Ayşe'yi gerçekten sevmeyi göze alıyor... 23'ünde, ilk görüşte âşık olduğu Amerikalı David'e bir kez daha rastlayabilmek ümidiyle İstanbul sokaklarının altını üstüne getiriyor. 25'inde David'le, onun memleketi San Francisco'ya taşınıyor. Cd çalarda Safiye Ayla'nın 'Menekşelendi Sular' şarkısı... General Electrics marka ocağın üstündeki bakır cezveden odaya yayılan Türk Kahvesi kokusu... Hayalinde, kese kâğıdına çitleniveren çiğdem... Amerikan icadı Çin Şans Kurabiyesinden çıkan falda 'Eğer kış geldiyse, bahar çok uzakta olamaz' deyince inanıyor Ayşe. Kış geçer de... Zemheri? İşte her daim 49 kilo ve kırmızı rujlu Ayşe'nin yeni dünyayla imtihanı... Merak edenler için... Hediyesi içinde!
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Tara Kitap
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Ayşe Mckie
Editör:Meltem Sukay

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.