idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Herkes bilsin istemişti ‘aynadaki öteki’ olmadığını. Kendisinin ve hiç kimsenin… Ürettiği her şeyde, doğrudan ya da sanat yoluyla aslında tek bir şeyi haykırmıştı.

 

“Kimseden farklı değilim, sen neysen ben de oyum!”

 

Salgın, yaşattığı çaresiz ölümlerle beraber insanı birbirinden farklıymış gibi gösteren aynaları da sessiz sedasız kırmaya başlamıştı.

Buna karşılık salgından sonra yine ‘öteki’ kavramı olacak mıydı, zaman gösterecekti.”

 

Aynadaki Öteki romanıyla Alper Şirvan, “öteki” sandığımız herkes ve her şeyin düpedüz kendimiz olduğunu, “öteki” kavramının yapaylığını, sözlerle değil, salgın günlerinin soğuk atmosferinde sımsıcak yaşanmışlıklarla anlatıyor. Tıpkı ilk romanı Mavi Orkide de olduğu gibi, düşünceyi hayatla buluşturan bir kurguyla…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.