idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Huzur… Bu hikayedeki kaç kişinin dileğiydi bu?”

Kaderleri¬ni¬n dümen suyunda, bi¬rbi¬ri¬nden habersi¬z yaşayıp gi¬den tanınmış bi¬r avukat ve kariyeri¬ni¬n doruğundak¬i bi¬r ps¬ik¬iyatr... Yıldız ve Eng¬in... Kurgunun gerçeğe, gerçeği¬n kurguya evr¬ildiği¬ bi¬r evrende, zamanın ve mekânın eğili¬p büküldüğü sıra dışı bi¬r karşılaşma... Edebiyatımızın usta kalem¬i Mari¬o Levi¬, “Teğet Geçen Hayatlar” adını verd¬iği üçlemen¬in i¬lk romanı olan Ayçi¬çekleri¬ Her Gece Bi¬r Yalnızlığa Bakar’da, aşk, a¬idyet, a¬ile gi¬bi¬ temel taşları özenle yoklayarak yen¬i çağın ve kentli¬ i¬nsanın çıkmazlarına odaklanıyor: Hi¬çbi¬r romancının sahi¬p olamadığı gi¬zemli¬ bi¬r yeti¬yle ödüllend-iri¬ldiği¬ni¬ fark eden ünlü bi¬r köşe yazarı, zamanla yol arkadaşlarına dönüşen kahramanları sayesi¬nde, i¬lmek i¬lmek ördüğü h¬ikâyenin kendi¬ ruhuna da ışık tuttuğunu görüyor.

Ona dokunmak ¬istem¬işti¬m. Saçlarını okşamak... Sevg¬imi verebi¬lmek... En çok buna i¬ht¬iyaç duyduğuna nasıl da em¬indi¬m. Ben¬i hi¬ssedemeyeceğini¬ b¬ildiğim i¬çi¬n i¬steğimi hayata geçirmekte hi¬ç tereddüt etmedi¬m. Bunu sadece kend¬im i-çi¬n yapıyordum, farkındaydım. Kend¬imi¬ duyuramamak, hi¬ssetti¬rememek ne kadar acıydı. Bi¬r daha, ne kadar... Eli¬mi¬ hissetmesi¬ni¬ nasıl da istem¬işti¬m oysa.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.