idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (0)

Yaşar Gürsoy'un Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor adlı eseriyle ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüme götüren hastalık sürecinde yaşananlara tanıklık edeceksiniz. Yurt dışından gelen ve bugüne kadar hep çok nitelikli olarak lanse edilen doktorların geçmişte nelerle uğraştıklarına şahit olacaksınız. Atatürk'ü tedavi etmek için yurt dışından getirilen doktorlar kimlerdi? Mesleki yaşamları boyunca ne gibi faaliyetlerde bulunmuşlardı ve başlarına neler gelmişti? Tüm bu sorular ve daha fazlası, Yaşar Gürsoy'un ustaca kaleme aldığı eserinde yanıt buluyor. Laboratuvarlardan kadavra ve testis çalan, hastalarının yüzüne tüküren, ölen kızına evinde otopsi yapan, Hitler'in ölümcül deneylerinde yer alan doktorları öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız. Atatürk'ün ölümüyle ilgili yıllardır üzeri kapatılmaya çalışılan sır perdesi, Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor ile aralanıyor.

 

"Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor" adlı kitabı neden okumalısınız?

Sağlığında mason localarını kapatan Atatürk'ün hastalığı sırasında onu tedavi eden doktorların içinde mason isimler de bulunuyor. Kitap, o tarihlerde hangi masonun devlet içinde hangi görevde olduğuna ve Atatürk'le olan yakınlıklarına değiniyor. Kitapta Atatürk'ün ölümüyle ilgili yüzlerce bilgi ve belge kronolojik bir sıralamaya konularak suikast iddiaları cesurca dile getiriliyor. Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor, olaylara farklı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlıyor. Okurken "Geçmiş ve bugün acaba daha farklı olabilir miydi?" sorusunu sürekli olarak kendinize soracaksınız. Yaşar Gürsoy, kitapta son derece ilginç anekdotlar paylaşıyor. Örneğin Hitler, gazeteler aracılığıyla Atatürk'e selamlarını iletiyor ve seyretmesi için film gönderiyor. Peki Atatürk Hitler'e nasıl bir cevap veriyor? Tedavi esnasında kendisine cıvalı ilaç veren doktor ise aynı zamanda sirozdan ölen Romanya Kraliçesi Maria'nın da doktoru. Bu süreçte neler yaşanıyor? Oldukça ilginç ayrıntılar kitapta sizleri bekliyor...

 

Bunları biliyor muydunuz?

Yaşar Gürsoy'un Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor adlı eseri, kitabı okuyanların ilk kez öğreneceği kapsamlı bilgilerle dolu. Atatürk'e hangi ilaç kaç kez verildi, kaç kez lavman yapıldı, lavman sırasında hangi zararlı maddeler kullanıldı, Doktor Hans Eppinger kimdir ve Hitler ile ne gibi bir bağlantısı vardır? Kitapta tüm bu sorular, belgeleriyle ortaya konulur. Gürsoy, âdeta bir polisiye roman titizliğinde hazırladığı eserinde Atatürk'ün doğal yollardan ölmediği ve sistematik bir şekilde zehirlenerek öldürüldüğüne dair çok güçlü bulgular olduğunu savunur. Destek Yayınları etiketiyle 2022 yılında ilk baskısını yapan eser, 320 sayfadan oluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazarın Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor adlı eserinden ayrı birçok kitabı bulunuyor. Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor adlı kitabı okuduktan sonra dilerseniz Atatürk ve Berberi ve Gece, Geçmiş ve Düşlerimiz adlı kitaplara da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.