idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Atatürk yalnız Türkler için mi önemlidir? Hayır!

O yalnız Türkler için değil, bütün İslam Dünyası, hatta bütün ezilen uluslar için önemli bir tarihsel kişiliktir. Bugün İslam ülkelerinin bulunduğu coğrafya dünyanın en geri kalmış bölgesini oluşturuyor. Bu geri kalmışlığın en belirgin göstergesi hâlâ toplumsal yapıların kabile düzeyini aşamaması ve ulus kimliğinin gelişmemiş oluşudur. Bu nedenle bölge, yeraltı zenginliklerinin bolluğu nedeniyle emperyalizmin en başta gelen hedefi durumundadır. Bu geri kalmışlık, bugün Ortadoğu’nun yazgısı gibi görünüyor. Bunun nedeni de akıl ve bilim felsefesinin bölgeye girememiş olmasındandır. 13.Yüzyılda içtihat kapısı kapatılarak, akıl ve bilim bölgeden zaman içinde bütünüyle dışlanmıştır. Bugün İslam coğrafyasının hâlâ en önemli sorunu, işte bu yanlış dünya görüşü ve felsefesidir. Atatürk ne yaptı.

İlk kez İslam Dünyası’nda aklı ve bilimi rehber edinerek, 13.Yüzyıldaki bu kötü gidişe “Dur” dedi. Bu nedenle, eğer İslam Dünyası bir gün aklın ve bilimin önemini anlayıp, Aydınlanma sürecini yaşamaya geçebilirse, kesin olarak şunu keşfedecektir: “Bunu bizim içimizden biri, Mustafa Kemal Atatürk zaten Türkiye’de bir Türk Aydınlanması’na geçerek başlatmıştı”. İşte o zaman Atatürk yeniden keşfedilecektir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.