idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (5)
  • Soru ve Cevap (0)

Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküşünden Cumhuriyet Türkiye’sine Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküşünden Cumhuriyet Türkiye’sine uzanan sancılı dönemi ve bir milletin küllerinden yeniden doğuşuna uzanan sancılı dönemi ve bir milletin küllerinden yeniden doğuşuna önderlik etmiş büyük bir lideri objektif ve derin araştırmaların önderlik etmiş büyük bir lideri objektif ve derin araştırmaların ışığında anlatan bir başyapıt ışığında anlatan bir başyapıt

Atatürk.

Bir dünya liderini tabulaştırmadan, onun tüm insani yönlerini Bir dünya liderini tabulaştırmadan, onun tüm insani yönlerini –zaafları ve erdemleriyle– kaleme alan Lord Kinross, Mustafa –zaafları ve erdemleriyle– kaleme alan Lord Kinross, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı hakkında yazılmış belki de en objektif eserlerden Atatürk’ün hayatı hakkında yazılmış belki de en objektif eserlerden birini ortaya koymuştur. birini ortaya koymuştur.

Atatürk – Bir Milletin Yeniden Doğuşu  akıcı anlatımı, anlaşılır dili ve titiz araştırmalar sonucunda kaleme alınmış olması nedeniyle de titiz araştırmalar sonucunda kaleme alınmış olması nedeniyle de takdire değer bir eser. takdire değer bir eser.

Atatürk’ü ve uğruna ömrünü adadığı toprakların acılı tarihini Atatürk’ü ve uğruna ömrünü adadığı toprakların acılı tarihini yakından tanımak isteyen herkesi bu başyapıtı okumaya davet yakından tanımak isteyen herkesi bu başyapıtı okumaya davet ediyoruz…

“Büyüklük, memleketin mutluluğu için ne gerektiğini kestirmek “Büyüklük, memleketin mutluluğu için ne gerektiğini kestirmek ve bu amaca doğru yürümekten başka bir şey değildir.” ve bu amaca doğru yürümekten başka bir şey değildir.”

Mustafa Kemal Atatatürk

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Lord Kinross
Çevirmen:Necdet Sander

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.