idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Rastlantılar, karşı karşıya gelmeler, derin derin bakışmalar, gizemli hisler... Tüm bunlar size de aşkı çağrıştırıyor mu? İki farklı hayat ve bu hayatların bir araya gelmesi, aşkın doğuşu ve tabii ki aşkın güzelliği... Yazar Özlem Çorapçı Aydemir, Aşkın Güzelliği adlı kitabında işte bu konulara değinen romantik bir aşk öyküsü anlatıyor. Romantik roman dalında yazılan eser, aşka inanan herkes tarafından okunabilecek bir kitap olarak öne çıkıyor. Gelin, Aşkın Güzelliği isimli romanı yakından inceleyelim.

 

"Aşkın Güzelliği" adlı kitabı neden okumalısınız?

Antalya'ya tatile giden bir çiftin otelde kalmak yerine deniz kenarında çadırda kalmayı tercih etmeleriyle başlayan olaylar zinciri kitapta ilginç bir yere doğru ilerliyor. Doğadaki bazı otlara ve böceklere alerjisi olan genç kızın sevgilisi Ali'nin anlayışsız tavırları ve kabalığı kızı çileden çıkarmaya yetiyor. Peki Hande adındaki bu roman karakteri daha sonra ne yapıyor? Soluğu otelde mi alıyor yoksa başı belaya mı giriyor? Peki yaşadığı korkunç durumda ona kim elini uzatıyor? Yemek yapmayı tutku hâline getiren Hande ile tüm yaşamı yarış ve rekabet içinde geçen Turan adlı karakterlerin karşılaşmaları ve giderek derinleşen aşk öyküsünü anlatan Aşkın Güzelliği isimli kitap; sürükleyici bir dile sahip ve akıcı biçimde okunabiliyor. Hande ve Turan karakterlerinin karşılaşmaları ve birbirlerine ilgi duymaları üzerine kurulu olan romanın anlatımı, okurlar tarafından beğeniliyor. Bu iki kişinin sert ve acımasız noktalara varan ilişkileri kitap boyunca heyecanla izlenebiliyor. Kadın ya da erkek, genç ya da yetişkin her insanın başına gelebilecek bir duygulanım olan aşkı ilgi çekici ve duygusal bir anlatımla ele alan yazarın kitabında aşk ve tutkuyu zaman zaman karşılaştırdığı da görülüyor. Romanda kadın ve erkek arasındaki ilişkilerin bir kısmının sevgiden çok tutkuyu ve cinselliği beraberinde getirmesi üzerinde durularak bunun olumlu-olumsuz yanları sorgulanıyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Başlarda bir çevrimiçi platformda yayımlanan hikâye, okuyuculardan büyük ilgi görünce kitap hâline getirilir. Parola Yayınları tarafından 2022 yılında ilk baskısı yapılan Aşkın Güzelliği, 384 sayfadan oluşur. Kitabın kapak tasarımı da ismi gibi oldukça romantik bir biçimde hazırlanır. Özlem Çorapçı Aydemir'in yazdığı bu kitap aynı tür seri romanlarının bir parçası olarak devam eder.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazar Özlem Çorapçı Aydemir'in bu kitabını sevdiyseniz Aşkın BüyüsüAşkın Hatası ve Aşk Fırtınası-Hüzün isimli kitaplarını da inceleyebilir, romanların kurgusal evrenine doğru bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.