idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (11)
  • Soru ve Cevap (0)

Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri

Kendinize hiç "Ne istiyorsun?" diye sordunuz mu? İnsan, bazı isteklerini çeşitli bahanelerle derinlere itiyor ve onların gerçekleşmeyeceği konusunda kendini ikna ediyor. Ulaşılmaz görünen bu istekler, tüm yaşantınıza egemen olmaya başladığında yardım çanları da çalmaya başlıyor. Psikoterapist Irvin D. Yalom, Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri adlı eserinde yardım almak için psikoterapiye yönelen ve varoluş sıkıntılarıyla mücadele eden on kişinin ilgi çekici öyküsünü anlatıyor. Psikoloji kitapları arasında önemli bir değere sahip eserde Yalom; psikoterapi sürecinin güçlüklerini, çıkmazlarını, çözümsüz gibi görünen yanlarını tüm içtenliğiyle ve akıcı bir dille aktarıyor.

 

"Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri" adlı kitabı neden okumalısınız?

Yalnızlık, şiddetli baş ağrısı, şişmanlık, değersizlik hissi ve depresyon gibi gündelik sorunları hayatının merkezine yerleşen öykü kahramanlarının yolları; psikoterapist Irvin D. Yalom ile kesişiyor. Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri kitabında aktarılan terapi seansları süresince yüzeydeki sorunların altında yatan sebeplere ve onların birer birer açığa çıkışına tanıklık ediyorsunuz. Kısıtlanmışlık hissi, kararsızlık, sorumluluk alamama ve ölüm korkusunun altında yatan sebeplerin kişinin kendisiyle gurur duyulduğunu bilmek, hiç yaşayamadığı çocukluğunu yaşamak, umursanmak ve anımsanmak gibi varoluşsal ihtiyaçlarından kaynaklandığı; terapi seansları sırasında ilginç şekilde ortaya çıkıyor. Dr. Yalom, eserinde yer verdiği her psikoterapi öyküsünde ön yargıları analiz ederken kendi gerçekliğini cesurca ortaya koyuyor ve doğru mesajı okura iletmeyi başarıyor. Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri eserinde Irvin D. Yalom, on farklı karakter ve aslında yüzeysel gibi görünen bazı meseleler üzerinden sizi kendinizi tanımaya davet ediyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Amerikalı psikoterapist ve yazar Irvin D. Yalom'un kaleminden çıkan ve 1989 senesinde ilk baskısını yapan Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri adlı eser, Remzi Kitabevi imzalı ilk baskısını 2000 senesinde yapar. 303 sayfadan oluşan eser, akademik değere sahip bir ön söz ve on adet psikoterapi öyküsünden oluşur. Irvin D. Yalom, Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri eserinde gerçek terapi sürecini anlattığı kahramanlardan onay aldıktan sonra isimlerini değiştirerek kitabında onlara yer verir. Türkçe çevirisini Handan Saraç'ın yaptığı esere adını veren Aşkın Celladı öyküsü, Dr. Yalom ile gerçekleştirdiği terapi seansında iyileşme gösteren 70 yaşındaki kahramanı anlatır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Psikoterapist Irvin D. Yalom'un roman, eğitim kitabı ve psikolojik öykülerinden Türkçeye çevrilen çok sayıda eseri bulunuyor. Dr. Yalom'un çok okunan psikolojik romanı Nietzsche Ağladığında, insanın gelişimin evrelerini tek tek ele aldığı kitaplarından Ergen Terapisi ve Çocuk Terapisi; herkesin kitaplığında olması gereken eserler arasında yer alıyor.

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Irvin D. Yalom
Çevirmen:Handan Saraç

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.