idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (1)

Cinius Yayinevi Asialogy Korece Dilbilgisi - Abdurrahman Esendemir

Kendi kendinize Korece öğrenmeye başladınız ve bu yolda size destek olacak, kuralları ve temel bilgileri sağlam bir şekilde öğretecek bir kaynak mı arıyorsunuz? O zaman Asialogy Korece Dilbilgisi kitabı tam olarak size göre! Özellikle Kore alfabesini bilen öğrencilere hitap eden bu kitap her yaştan kişinin anlayabileceği şekilde hazırlanır. Gelin; içerisinde bulunan dil bilgisi kuralları, kelimeleri ve cümleleri ile size Korecede güzel bir temel attıracak bu kitabı birlikte inceleyelim.

 

"Asialogy Korece Dilbilgisi" adlı kitap, dil öğrenim sürecinize nasıl katkı sağlar?

Korece, Asya dilleri arasında en kolay dil olarak biliniyor. Sağlam bir kaynak ile temel alınıp ilerledikten sonra kendi kendinize evde öğrenebileceğiniz, oldukça rahat dillerden biri. Asialogy tarafından hazırlanan Kore Alfabesi kitabı ile alfabeyi öğrendikten sonra Asialogy Korece Dilbilgisi adlı kitaba geçip Korece öğrenme serüveninizi bir adım ileriye taşıyabilirsiniz. Kitap; haftalık çalışma programı ve nasıl çalışılacağını gösteren bir şema ile başlıyor. Kitap içerisinde dersler ünite ünite ayrılıyor ve her ünite bir öncekinin devamı niteliğinde olduğundan kitapta belirtilen sıra ile gidilmesi tavsiye ediliyor. Her ünitede yeni bir konu ve yeni kelimeler bulunuyor. Bir ünitenin öğretim şekli; derse ait kelimeler, gramer eğitimi ve örnek cümleler şeklinde üç adımdan oluşuyor. Kitap içerisinde konular kolaydan zora gidecek şekilde hazırlanılıyor. Kitap aynı zamanda interaktif destek de sunuyor. Asiology sitesi üzerinden yardımcı dersler alma imkânınız bulunuyor. Eser, eğlenceli anlatım dili ile sıkmadan konuları daha iyi kavratacak biçimde hazırlanıyor. Kitabın yazarı olan Abdullah Esendemir; Korece ve Japonca üzerine yazığı eserler ile tanınıyor. Aynı zamanda kitap; Korece öğretmeni olan Na Yun Hee tarafından gözden geçiriliyor ve Cinius Yayınevi vasıtasıyla satışa sunuluyor. Sizler de Koreceyi yeni öğreniyorsanız ve bu yeni dilin dünyasında yanınızda güvenilir bir kaynak arıyorsanız; Korece öğreniminizi geliştirmek ve dil üzerinde ilerlemek için 322 sayfadan oluşan Asialogy Korece Dilbilgisi adlı kitabı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

 

Bu kitabı faydalı bulanlar için diğer önerilerimiz

Asialogy Korece Dilbilgisi'nden memnun kaldıysanız; eserin başlangıç kitabı niteliğindeki Asialogy Kore Alfabesi adlı kaynağı mutlaka incelemelisiniz. Bu kitap sayesinde harfler konusunda hiçbir eksiğiniz kalmadan emin adımlarla ilerleyebileceksiniz. Bu eserlerden sonra kendinizi geliştirmek için Asialogy Korece Kelimeler ve Asialogy Korece Alıştırmalar kitaplarını da edinebilirsiniz. Bu sayede Korece öğrenme konusunda eksiğiniz kalmayacak ve yeni bir dilin dünyasına sağlam bir adım atmış olacaksınız.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.