idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hızlı bir şekilde değişen teknoloji ve ekonomik hayata yetişmeye çalışan Maliye Bakanlığı, vergi kanunlarında sık sık değişiklikler yaparak bu değişikliğe ayak uydurmaya çalışmaktadır. Ancak bu zamana kadar gösterdiği performansla bu konuda başarılı olduğunu söylemek oldukça zordur.
Teknolojik gelişmelere bağlı olarak zaman ve mekân farkının yok olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Konut üretiminin önemli bir kısmı özel sektör tarafından arsa karşılığı inşaat yapımıyla gerçekleştirilmektedir.
Son yıllarda ekonomimizin lokomotif sektörlerinden biri hâline gelen arsa karşılığı inşaat sektörü de Maliye Bakanlığınca değişimine ayak uydurulamayan sektörlerden biridir.
Hukuk sistemimizde (vergi hukuku dâhil) arsa karşılığı inşaat sözleşmesiyle ilgili bir hukuk düzenlemesi olmaması sebebiyle sektördeki bu büyüme bazı hukuki ve vergisel problemleri de beraberinde getirmiştir.
Her iktisadi ve ticari olayın vergilendirildiği gibi, arsa karşılığı inşaat yapılması işleminin de vergilendirilmesi gerekmekte ve vergi mevzuatı karşısında farklı açılardan ele alınması gerekmektedir.
Kitabımızda, çok farklı boyutları olan arsa karşılığı inşaat konusunun vergi mevzuatı karşısındaki durumu, muhasebe kayıtları, maliyet hesapları ve Sosyal Sigorta Kanunu ile ilgili asgari işçilik sorunları ele alınmıştır.
Çalışmamızın, bu sektörle ilgisi olan herkese faydalı olması dileğiyle…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.