idefix’te Satış Yapın
Worldcard'a 8 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (3)

Arnica Rapid Plus 500 W Mini Doğrayıcı Kırmızı GH21132

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcı Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcı Kırmızı, ekstra dayanıklı şeffaf haznesi ve dört bıçaklı tasarımıyla sert sebzeleri bile rahatlıkla parçalıyor. Çift katlı paslanmaz çelik bıçak uzun süre keskinlik vadediyor. Cihazıın 500 W'a ulaşan motor gücü sayesinde güçlü bir yardımcıya sahip olabilirsiniz. Rapid Plus Mini Doğrayıcı Kırmızı, 1300 ml geniş hazne kapasitesi ile aynı anda fazla miktarda yiyeceğin doğranmasını sağlayarak kullanıcılara zaman kazandırıyor. Pratik kullanımıyla her mutfakla işleri hızlandıran doğrayıcı; tasarımı, işlem haznesi, ilave üst bıçak ve parçalayıcı ana bıçakla satışa sunuluyor. Ürün, diğer mutfak robotlarından farklı olarak tuşsuz kullanılıyor. Üstten hafifçe basılarak harekete geçen motor dakikalar içinde parçalama işlemini gerçekleştirirken kontrolü de tam anlamıyla kullanıcıya bırakıyor. Teknik Özellikler
• Güç:500 W
• Hazne Kapasitesi: 1300 ml
• Parçalayıcı Ana Bıçak
• Pratik Kullanım
• İlave Üst Bıçak
• Bıçak Muhafaza
• Ekstra dayanıklı Şeffaf Hazne
• Çift Katlı Paslanmaz Çelik Bıçak
• Doğrayıcı Haznesi

 

Arnica Rapid Plus mini doğrayıcı, mutfakta size avantaj sağlayan ürünler arasında yer alır. Pek çok farklı işlemi keskin bıçakları ile hızlı bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. Teknolojik özellikler ile donatılmış ürün, hem mutfakta hem de günlük hayatta size avantaj sağlar. Mutfakta, soğan, patates ve domates gibi gida ürünlerini hızlı ve kolay şekilde doğramanıza yardımcı olur. Kırmızı renkte bulunan ürün, tasarım olarak da dikkat çeker. Şık ve estetik tasarıma sahip olan ürün, bulunduğu alanda da şık bir görüntü oluşturur. Arnica Rapid Plus 500 W mini doğrayıcı kırmızı GH21132, işlev ve tasarım olarak kullanıcıların dikkatini çeker. Uzun ömürlü ve kullanışlı olması mutfakta size avantaj sağlar. Paslanmaz bıçakları ile hem hijyenik hem de hızlı işlemler gerçekleştirmenize olanak sağlar.

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcı Özellikleri

Arnica Rapid Plus kırmızı doğrayıcı, tasarım ve özellik olarak dikkat çeker. Çeşitli özelliklere sahip olan ürün, size kolaylık sağlar. Mutfakta hem zamandan hem de enerjiden tasarruf imkanı sağlar. 1300 ML hazne kapasitesi ile size geniş bir alan sunar. Parçalayıcı ana bıçak ve ilave üst bıçak ile parçalanması gereken gıda ürünlerini kısa süre içerisinde istediğiniz kıvama getirir. Size kolaylık sunan ürün, dayanıklı ve kaliteli malzemelerden imal edilir. Uzun süre kullanıma imkan tanır. Ürüne ait özellikler;

  • 1300 ML hazne kapasitesine sahiptir.
  • İlave üst bıçak bulunur.
  • Parçalayıcı ana bıçak bulunur.
  • Çift katlı paslanmaz çelik bıçaklar ile rahat kullanım sunar.
  • Ekstra dayanıklı şeffaf haznesi vardır.
  • Bıçak muhafaza aparatları vardır.

Mutfaktaki Mini Yardımcınız Arnica Doğrayıcı

Arnica GH21132 Rapid Plus mini doğrayıcı, işlevsel özellikleri ile kullanıcılara fayda sağlar. Pek çok farklı şekilde kullanıma uygun olan ürün, düğmesiz çalışır. Kontrolü tamamen kullanıcıya bırakır. Üstten hafifçe bastırınca çalışan ürün, 500W’a kadar ulaşan motor gücüyle parçalanması zor gıda ürünlerini de kısa süre içerisinde parçalar. Arnica Rapid Plus 500 W mini doğrayıcı kırmızı GH21132 satın alan kullanıcılar, ürünün mutfakta sağladığı faydaları yorumlarında dile getirir. Mutfakta size yardımcı olan ve hem zamandan hem de enerjiden tasarruf imkanı sunan ürün, işlevsel özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Güçlü motoru ve keskin bıçakları ile size yardımcı olan ürün, kırmızı rengi ile de beğeni alır.

Rapid Plus Mini Doğrayıcı Avantajları

Rapid Plus mini doğrayıcı, size çeşitli alanlarda avantaj sağlar. Mutfakta geçirdiğiniz zamanı kısaltan ve size zamandan tasarruf imkanı sunan ürün, dayanıklı olması ile de uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Estetik ve şık tasarımı ile hem ev hem de restoran mutfaklarında şık bir görüntü sağlar. Arnica Rapid Plus 500 W mini doğrayıcı kırmızı GH21132 en ucuz ve uygun fiyatlı ürünler arasında yer alır. Size maliyet olarak da fayda sağlar. Kullanışlı ve dayanıklı olmasının yanı sıra parçalanması zor gıda ürünlerini de güçlü motoru ile kolaylıkla parçalar. 

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcı Fiyatı Nedir?

Arnica Rapid Plus 500 W mini doğrayıcı kırmızı GH21132 fiyatları, farklı kriterlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Genel olarak uygun fiyatlı ve bütçe dostu olan ürün, kullanıcılara maliyet açısından avantaj sağlar.

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcının Çalışma Gücü Nedir?

Mini doğrayıcı, 500 W’a kadar ulaşan motor gücüne sahiptir. Güçlü motoru ile size pek çok farklı gıda ürününü hızlı bir şekilde parçalama imkanı sunar.

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcının Bıçaklarının Malzemesi Nedir?

Paslanmaz çelikten imal edilen bıçaklar, size hijyenik ve kolay işlem imkanı sunar. Kaliteli malzemelerden imal edilen ürün ve ürün aparatları size avantaj sağlar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.