Benzer Ürünler
Bu kitap, turizm, ticaret ve eğitim amacıyla Türkiye'ye gelen ve bir süre kalan Arap Misafirler için hazırlandı. Bu kitapla, herhangi bir Arap şahıs, Türklerle karşılaşmasında, günlük hayatta zaruri ihtiyaçlarını tercüman veya turist rehberi olmadan karşılayabilir. Kitap, otele gitmek, otelde ikamet etmek, şehri gezmek, alış-veriş, yeme-içme gibi bir Arap için muhtemel olan hayatın her alanını kapsamaktadır. Bu kitap, her şey için rehberindir. Başkasıyla iletişim kurmada, istenen ifadeleri en kısa zamanda bulmanı, Türklerle kolay konuşmanı ve kolayca Türkçe öğrenmeni sağlar. Ayrıca kitabın başında, Arapça-Türkçe ortak kelimeler, sonunda da 2500 kelimelik bir sözlük bulunmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 224
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ensar Neşriyat
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Ahmet Altun
Kapak Tasarımı:Halil Yılmaz
Kapak Tasarımı:Halil Yılmaz
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
