idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İçinde yaşadığınız toplumun kabul ettiği normların sizi rahatsız ettiği, kendinizi "öteki" gibi hissettirdiği oluyor mu hiç? İnsanın kendine uzaklaşmasını, yok sayılmasını, ötekileştirilmesini, aile kavramını, toplumsal sorunları ele alarak kendini arayan bir adamın hikâyesini anlatan Annemin Bilmediği Her Şey adlı romanda edebî bir başkaldırı sizleri bekliyor. Genç ve yetenekli yazar Arda Erel'in kaleminden çıkan romanın sorgulamalarla dolu alt metnindeki hüzün, hafızanızda uzun süre yer edebilir. Gelin, Annemin Bilmediği Her Şey romanını kısaca inceleyelim.

 

"Annemin Bilmediği Her Şey" adlı kitabı neden okumalısınız?

Arda Erel'in sade ve derin anlatımıyla alt metnini doldurduğu romanı Annemin Bilmediği Her Şey, hafızasını kaybeden başkahraman Altan'ın kendini bulma arayışını anlatıyor. Bu arayışla beraber toplumsal sorunları da irdeleyen roman, insanlara dayatılan ve doğru kabul edilen normlara sessiz bir çığlık niteliği taşıyor. Toplam 252 sayfadan oluşan Annemin Bilmediği Her Şey, toplumun acı gerçeklerine ışık tutan cesur bir anlatıma sahip. Romandaki karakterlerin günlük yaşamda karşılaşılan insanlara çok benzemesi ve romanın belki de yaşadığınız ancak konuşmaya çekindiğiniz meseleleri ele alması; eserin kendinizi bulma veya yeniden keşfetme yolculuğunda size ışık tutacak bir nitelik kazanmasına sebep oluyor. Arda Erel'in sarsıcı üslubu ve Altan'ın kendinizden izler bulabileceğiniz hüzünlü yaşamını okurken kendinizi sonu gelmeyen bir arayış içerisinde bulabilirsiniz. Tekrar tekrar okumak isteyeceğiniz Annemin Bilmediği Her Şey, sorgulamaya çekindiğiniz tüm tabuları yıkmaya hazır bir şekilde kitaplıklardaki yerini almayı bekliyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Genç yazar Arda Erel'in kaleme aldığı Annemin Bilmediği Her Şey adlı romanda yazarın kendi hayatından da izlerin yer aldığını biliyor muydunuz? Bütünüyle hayatını kaleme almayan yazar; başkahraman Altan'ın uğradığı akran zorbalığını çok iyi anladığını, onunla çok yakından bağ kurabilmesine karşılık uzaklaşabilmeyi de başardığını söyler. Annemin Bilmediği Her Şey adlı romanın ilk baskısı, 2022 yılında İnkılap Kitabevi tarafından yapılır. Gizem Demir'in yayıma hazırladığı, editörlüğünü Emre Kalcı'nın yaptığı romanın kapak tasarımı ise Gilas Coşkun tarafından yapılır. Yazar; Annemin Bilmediği Her Şey romanını toplumda ezilen, dışlanan, kendini öteki hisseden kişilerin okumasını isterken aynı zamanda insanları bu olumsuz duygulara iten kişilerin de okumasını temenni eder. Arda Erel'in toplumdan dışlanmamak adına herkes gibi olmaya çalışan ve kendini tanıyamadan vakit geçiren her insana rehber niteliği taşıyan sarsıcı romanını elinizden düşüremeyeceksiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Annemin Bilmediği Her Şey adlı romanı beğendiyseniz Arda Erel'in Konuşamadığımız Ne Varsa ve Kendine İyi Bak adlı kitaplarını da incelemenizi tavsiye ederiz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.