idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (1)

Hayat, doğumdan başlayıp ölüme kadar süren bir serüven... Bu serüven insan ne kadar çok öğrenirse yanına o kadar kâr kalıyor. Öğrenilen her bilgi, zihnin odacıklarını dolduruyor; böylece insan boşa yaşamamış, öğrenmiş ve öğretmiş bir kişi olarak göçüyor dünyadan. Ancak insanlar; konu dinler, inançlar, gelenek ve göreneklere geldiğinde genellikle içine doğdukları ortamın kendilerine bahşettiği şekilde kalıyor. Yazar Çağrı Dörter Anka'nın Kanatları'nda; kendilerine bahşedilenden fazlasını aramanın, bir şeye inanılacaksa diğer tüm inançları yok sayılmamanın, onlar hakkında da bilgi edinmenin gerekliliğini anlatıyor okuyucuya. Gelin, Dörter'in kaleminden çıkan bu dikkat çekici esere daha yakından bakalım.

 

"Anka'nın Kanatları" adlı kitabı neden okumalısınız?

Yazarın sade ve anlaşılır kalemi ve akıcı anlatımıyla Anka'nın Kanatları tasavvufu anlamak isteyenler için bir yol gösterici olma özelliği taşıyor. Eserde ismi ve kim olduklarına dair herhangi bir bilgi olmayan iki kişinin diyaloglarını görülüyor. Kitapta hiçbir inancın terimleri kullanılmıyor ve hiçbir inancı övecek ya da yerecek ifadeler bulunmuyor. Eserde sık sık "O"ndan bahsediliyor ama onun kim olduğu söylenmeyip okuyucunun düşünce gücüne bırakılıyor. Yazar, okurundan düşünmesini, sorgulamasını bekliyor. Çağrı Dörter Anka'nın Kanatları'nda Yunus Emre ve Mevlânâ'nın öğretileriyle yoğrulmuş bilgi birikimi ile birlikte kendi benliğini ortaya koyuyor. Yazar, hakikat arayışı yolunda şimdiye kadar karşısına çıkanları özümseyip damıtarak okura sunuyor. Çağrı Dörter'in engin tecrübeleri ve araştırmalarını içeren bu kitabı elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Çağrı Dörter'in yazdığı Anka'nın Kanatları'nın ünlü bir kitap eleştiri sitesinde anlatı türünde üst sıralarda yer aldığını biliyor muydunuz? Cinius yayınları tarafından yayımlanan Anka'nın Kanatları 211 sayfadan oluşur. Eser; tasavvuf, aydınlanma, bilgelik ve irfan öğretileri, Doğu felsefeleri, sufizm, Müslümanlık, Hristiyanlık, Hinduizm, Musevilik, Budizm, Şamanizm, zen, kişisel gelişim, spiritüel yollar ve felsefî öğretileri disiplinler arası bir yaklaşımla birleştirerek ele alır. Eserin isminin Anka'nın Kanatları olmasının da bir anlamı var elbette; tüm inançları incelemek, bu inançlarda Hakikat'i bulmak, o inanca dâhil olmak ve dönüşmek... Bunlardan biri bile eksik olursa Anka'nın kanatlarından biri kopar; o yüzden yazar, insanın dengeyi koruyabilmesinin önemini vurgular. Çağrı Dörter; kitaplarında da bahsettiği gibi, tasavvufu anlatmak üzere yaptığı ve ortalama 5-8 saat devam eden ücretsiz söyleşi, konferans ve seminerler gerçekleştirir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Çağrı Dörter tarafından kaleme alınan Anka'nın Kanatları adlı eseri beğendiyseniz serinin ikinci kitabı olan Aşk ve Ejder'i ve yazarın diğer eserleri olan Sezginin Sonsuzluğu, Asi Peygamberler ve Bugünün Tasavvufu-Tasavvufa Giriş adlı romanlarına da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.