idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Küresel iklim değişikliği nedeniyle buzullar hızla erimekte ve dünya hızlı bir şekilde yok oluşa doğru savrulmaktadır. 2060’da Kuzey Buz Denizi’nde hiç buzul kalmayacaktır. Yaşam ve tarım alanlarının sular altında kalması, su ve enerji kıtlığını beraberinde getirecektir. Avrupa’nın kıyı kentleri sular altında kalırken, İngiltere’de Sibirya soğukları yaşanacaktır, ABD’de hayat bitecektir. Küresel ısınmanın etkili olduğu bölgelerdeki su kaynaklarına sahip ülkeler, ellerindeki doğal kaynakları korumak için her türlü şiddete hatta nükleer silahlara bile başvurmaktan kaçınmayacaktır. Yaşanacaklardan en az etkilenen bölgelerin arasında Doğu Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türkiye yer almaktadır.


Gerçek dünya ile hayal dünyasının enfes bir şekilde harmanlandığı bu kurgu roman, beklentilerden fazlasını veriyor. Cesur bir askerle ile doğduğu topraklar ve sevdiği arasında kalan güzel bir psikoloğun naif aşkı, vatanından seneler önce kopan manav rolündeki MİT çalışanı, ABD’nin uluslararası güvenlik stratejileri alanında sembolleşen isimleri, küresel güçlerin karar alıcıları ve dipsiz kuyularla çevrili bölgemizde yaşanan kahramanlıklar, entrikalar…


Pentagon, Beyaz Saray, TBMM, BM Güvenlik Konseyi, Élysée Sarayı, Silopi ve Ankara arasında yaşanan gerilimli gelişmeler… Selahattin şehrindeki gizemli yeraltı kentinin inşası ve buradaki esas hedefi çözmeye çalışan Türkler…
Sayfaları çevirdikçe baş döndüren bir senaryo ve hiç tahmin edemeyeceğiniz gelişmeler ve şok edici diyaloglarla karşı karşıya kalacaksınız.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.