idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden) 

 

 

Android platformu başlangıçta akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmesine rağmen, zaman içinde gelişerek farklı cihazlarda çalışabilecek bir hale gelmiştir. Farklı cihazlarda çalışması ve Google gibi bir firmanın desteği ile Android, dünya üzerinde en çok kullanılan mobil işletim sistemi unvanını elde etmiştir. Bu kitabı yazmamızın temel amacı; Android’in desteklediği farklı cihazlara uyumlu olan uygulamalar geliştirmeyi sağlamaktır. Ayrıca şu ana kadar var olan ancak Türkçe kitaplarda ele alınmayan birçok konu hakkında sizlere bilgi vermeyi amaçlamaktadır.

Android’in hâlihazırda çalıştığı cihazların listesi aşağıdaki gibidir:

Akıllı Telefonlar (Android Phone)

Tabletler (Android Phone)

Akıllı Saatler (Android Wear)

Otomobiller (Android Auto)

TV’ler (Android TV)

Raspberry Pi (Android Things)

Google Cardboard ve Daydream

Kitapta özellikle Android’in desteklediği farklı cihazlara uyumlu uygulamalar geliştirmeye gayret gösterdik. Bu amaçla; akıllı saatler için Android Wear, Raspberry için Android Things, akıllı telefonlar için Virtual Reality konuları hakkında uygulamalar geliştirdik. Bunlarla beraber uygulama içi arama yapmak, ileri ayarlar sayfası oluşturmak, Touch Gestures (Dokunam Hareketleri), Drag/Drop (Sürükle/Bırak), OpenCV, Android 3. Parti kütüphaneleri ve daha birçok konu hakkında bilgi ve uygulamalara sahip olacaksınız.

Android’in cihaz desteği oldukça fazla ancak ülkemizde bu cihazlara yönelik hazırlanan kitaplar yok denecek kadar az. Amacımız Android ile ilgili şu ana kadar anlatılmayan konuları da ele alarak insanlarımızın gelişimine bir nebze de olsa katkıda bulunmaktır.

Kitapta yer alan bölümler aşağıdaki gibidir.

 

Giriş

User Interface (Kullanıcı Arayüzü)

OpenCV ile Görüntü İşleme (Image Processing)

Virtual Reality (Sanal Gerçeklik)

Android Wear

Android Third Party Library (Android 3. Parti Kütüphaneleri)

Android Things

 

 

Kapak Tasarım: Merve Aksoy

 

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.