idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)

1960'da Şarkışla'da doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Niğde'de tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdikten sonra Işıklar ve Kuleli Askeri Liselerinde Almanca öğretmeni olarak görev yaptı. 1986 yılında Bonn'da Ernst Moritz Amdt Lisesi'nde hospitasyon ve Almanca öğretmenliği yaptı. 1999 yılında Bosna Hersek'te bir yıl süreyle Türkçe öğretmenliği görevini yürüttü. 2000 yılında K.K. Lisan Okul Komutanlığı'ndan emekliye ayrıldı. Halen Ankara'da KPDS ÜDS ve YDS kursları vermektedir. Yazarın Almanca KPDS ÜDS YDS Almanca Dilbilgisi ve Sınav Rehberi Almanca Test Kılavuzu adlı üç kitabı Pelikan Yayınevi tarafından yayınlanmıştır.



Sayfa Sayısı: 742

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pelikan Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.